TPS avaa avoimen joukkorahoitusannin 1.4.2016

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, järjestää kaikille avoimen joukkorahoitusannin, jonka tavoitteena on kerätä 400.000 euroa käytettäväksi seuran taustayhtiön taseen vahvistamiseksi sekä maksuvalmiuden parantamiseksi. Seura pyrkii pitämään joukkorahoitusannin avulla toimintansa laadun edelleen korkealla sekä kehittämään omaa juniorityötään. Jokainen yksittäinen ostettu osake on äärimmäisen tärkeä TPS jalkapallolle tällä hetkellä. Joukkorahoitusanti avataan perjantaina 1.4. klo 10.00 ja sen organisoi suomalainen finanssiteknologiayritys Invesdor Oy.

Yhden yksittäisen osakkeen hinta on 50 euroa. Kaikki osakkeenomistajat saavat omistajadiplomin ja äänioikeuden yhtiökokouksessa. Vähintään neljän (4) osakkeen ostaja saa TPS Omistaja -etukortin ja pääsyn TPS Omistaja -sisäpiiriin. Vähintään kahdenkymmenen (20) osakkeen ostaja saa 50 % alennusta kauden 2016–2017 kausikorteista (ei  VIP-kortit) sekä TPS Omistaja -kevytuntuvatakin.

Joukkorahoitus on uudehko rahoitusmuoto, jolla haetaan rahoitusta suurelta yleisöltä yksittäisten suursijoittajien sijaan. Startup-yritysten lisäksi joukkorahoitusta on käytetty muun muassa erilaisten kulttuurihankkeiden ja hyväntekeväisyysprojektien varainhankinnassa. Urheilun parissakaan joukkorahoitus ei ole aivan uusi ilmiö ja jalkapallon puolella esimerkiksi HIFK on käyttänyt varainhankintaansa joukkorahoitusta.

TPS:n joukkorahoitusanti on alkanut osoitteessa: www.invesdor.com/tps/

TPS-omistajaksi: http://fc.tps.fi/omistajaksi/

Lisää uutisia