TPS aloittaa lasten ja nuorten e-urheilutoiminnan

TPS ja kasvatuksellista pelivalmennusta tarjoava suomalainen School of Gaming aloittavat yhteistyön. Yhteistyön päätavoitteena on mahdollistaa ohjatun ja kehittävän peliharrastuksen tarjoaminen verkon yli lapsille ja nuorille.

– Maailman muuttuessa on tärkeää uskaltaa tehdä uusia avauksia. Tämä on ensimmäinen askel e-urheilun ja pelaamisen maailmaan TPS jalkapallolle, kertoo TPS:n liiketoiminnan kehitysjohtaja Arto Kuuluvainen.

– Meille on tärkeää, että kumppanina toimii luotettava taho, joka huomioi myös kasvatukselliset näkökulmat toiminnassaan. Uskomme, että tämän yhteistyön kautta tavoitamme myös sellaisia lapsia ja nuoria, joita voisi muuten olla haastavaa saada mukaan TPS-yhteisöömme. Seuran tulevaisuuden kannalta on tärkeää löytää uusia väyliä toiminnan kehittämiseen sekä laajentaa huomisen kannattajapohjaa, jatkaa Kuuluvainen.

– On hienoa, että perinteiset suomalaiset urheiluseurat ovat löytäneet elektronisen urheilun tarjoamat mahdollisuudet ja School of Gaming voi olla mukana kehittämässä tätä uutta urheilumuotoa ja tuomassa kasvatuksellista otetta valmennustoimintaan, kommentoi School of Gaming Oy:n toimitusjohtaja Mikko Perälä.

– Me tarjoamme TPS:lle ammattitaitoisen ja kokeneen henkilökuntamme tietotaidon käyttöön pelikasvatuksen ja e-urheilun saralla. Odotamme innolla ensimmäisten etävalmennusryhmien käynnistymistä TPS jalkapallon alla.

Tutustu lisää: https://tps.sog.gg/

Lisää uutisia