TPS 100 -juhlagaalan illalliskortit ovat myynnissä

Turun Palloseuran satavuotista seurahistoriaa juhlistetaan upeassa juhlagaalassa lauantaina 22. lokakuuta. Gaala järjestetään Gatorade Centerissä.

Juhlagaala kokoaa laajasti yhteen TPS-taustaisia ihmisiä juhlistamaan ja osoittamaan kunniaa 100-vuotiaalle legendalle, tuhansien tunteiden Turun Palloseuralle. Gaalan tuotto käytetään lyhentämättömänä seuraavan 100-vuotiskauden valmisteluun eli junioritoiminnan kehittämiseen ja uusien TPS-tarinoiden synnyttämiseen.
 
Mustavalkoisen juhlakansan ja erinäisten TPS-toimijoiden lisäksi juhlaväki koostuu seuralegendoista ja yhteistyökumppaneista, jotka haluavat tukea seuran tulevaisuutta. Haluamme, että kaikki juhlagaalan vieraat pääsevät kokemaan, näkemään ja tuntemaan, mistä TPS on tehty.
 
Ilta koostuu viihdyttävästä ohjelmasta, jota vauhdittavat omilla esityksillään mm. Michael Monroe, Tommi Läntinen, Jukka Poika, Mira Luoti, Taage Laiho, Jussu Pöyhönen ja muutama muu yllätysnumero. Tämän lisäksi luvassa on mustavalkoisia hetkiä ja ansaittuja huomionosoituksia, mutta ennen kaikkea tiedossa on hieno ja lämminhenkinen ilta mustavalkoisen TPS-yhteisön kanssa juhlamenun kera.

Illan menu:

  • Lohipastramia, misocremeä, savustettua kirjolohenmätiä ja friteerattua lehtikaalia (L,G)
  • Rotukarjan sisäfilettä, paahdettua palsternakkaa, västerbotten-perunaa ja hopeasipulikastiketta (L,G)
  • Vadelmaleivos ja suklaacrumblea (L,G)

Kasvisvaihtoehto:

  • Silken tofua, suolaheinäpyrettä, pikkelöityä sipulia ja macadamia-pähkinää (M, G)
  • Savustettua kukkakaalia, paahdettua palsternakkaa, belugalinssejä ja suolasitruunakastiketta (M, G)
  • Tyrni-kaurapannacottaa ja vadelmaa (M, G)

*mikäli valitset kasvisvaihtoehdon, niin muistathan mainita sen ilmoittautumisen yhteydessä

OSTA ILLALLISKORTTI JUHLAGAALAAN: https://www.lyyti.fi/reg/JuhlagaalaTPS100

Illalliskortti TPS 100 -juhlagaalaan maksaa á 125 euroa. Hinta sisältää alkumaljan ja pöytiin tarjoillun kolmen ruokalajin juhlamenun kahdella viinikaadolla tai miedolla alkoholijuomalla. 
 
Toimithan nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Illalliskortit ovat myynnissä sunnuntaihin 9. lokakuuta 2022 klo 23.59 asti, mikäli paikkoja riittää. Huomioittehan, että ilmoittautuminen on sitova. Varaamme oikeuden muutoksiin.

TPS 100 -juhlagaala, lauantaina 22. lokakuuta Gatorade Centerissä.
Ovet aukeavat klo 17.00, ohjelma alkaa klo 18.00, valomerkki klo 01.30.
Tervetuloa juhlistamaan TPS:n seurahistoriaa!

Lisää uutisia