Tomas Hradeckyn akillesjänne operoitu – edessä puolen vuoden kuntoutusjakso

Keskikenttäpelaaja Tomas Hradecky loukkasi akillesjänteensä TPS:n joukkueharjoituksissa. TPS:n joukkuelääkäri Petri Kallio tutki Hradeckyn jalan välittömästi harjoitusten jälkeen. Ultraäänitutkimus vahvisti, että kyseessä oli akillesjänteen repeämä.

Hradeckyn revennyt akillesjänne operoitiin tiistaina onnistuneesti Mehiläinen NEO:ssa. Operaation suorittivat urheiluvammojen leikkaushoitoon erikoistuneet ortopedit, Petri Paakki ja Lasse Lempainen. 

– Operaatio on suoritettu onnistuneesti ja Tomaksella on nyt edessään noin puolen vuoden aktiivinen kuntoutusjakso. Me kaikki tepsiläiset kannustamme tietysti Tomasta kuntoutumaan ja toivomme, että kuntoutus sujuu hyvin ja hän pääsee jatkamaan toivuttuaan taas harjoitteluaan, Kallio toivottaa.

25-vuotias Hradecky kävi aikanaan läpi koko TPS:n junioriputken ja pelasi sen jälkeen Veikkausliigassa IFK Mariehamnissa, RoPS:issa sekä SJK:ssa. Kaudella 2016-17 hän edusti Tshekin pääsarjassa pelaavaa Bohemians 1905:n joukkuetta. 187-senttinen Hradecky on pelannut yhteensä 85 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä seitsemän maalia.

Lisää uutisia