Tomas Hradecky uuteen jatkosopimukseen TPS:n kanssa

Keskikenttäpelaaja Tomas Hradecky allekirjoitti uuden jatkosopimukseen kasvattajaseuransa kanssa. Hän kävi aikanaan läpi koko TPS:n junioriputken, mutta nousi Veikkausliigaan IFK Mariehamnin paidassa kaudella 2013. Kahden IFK Mariehamn -kauden jälkeen hänen matkansa jatkui Rovaniemelle. Hradecky oli voittamassa RoPS:ssa sen seurahistorian toista mitalia, SM-hopeaa, kauden 2015 päätteeksi.

Kaudeksi 2016-17 hän siirtyi Tšekin pääsarjaan prahalaisen Bohemians 1905:n joukkueeseen. Ikävät loukkaantumiset estivät kuitenkin hänen lopullisen läpimurtonsa Tšekissä. Kaudeksi 2017 Hradecky palasi yksivuotisella sopimuksella Veikkausliigaan ja sillä kertaa SJK:n riveihin. Tomas on pelannut ennen kautta 2020 yhteensä 85 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä seitsemän maalia.

26-vuotiaalla Tomaksella oli jo kauden 2018 kattava sopimus TPS:n Veikkausliigajoukkueen kanssa, mutta kausi jäi kokonaan väliin jalkavamman ja sitä seuranneen operaation vuoksi. Kaudella 2019 hän pelasi TPS:n riveissä Jalkapallon Ykkösessä kuusi ottelua.

– Tomaksen pelaamisen taso on korkea ja hän pystyy lisäksi vielä pelaamaan useammallakin eri pelipaikalla. Pitkät tauot ja loukkaantumiset ovat vaatineet veronsa, mutta hän on terveenä ja kunnossa olleessaan erittäin tärkeä pelaaja joukkueelle. Tomas tuo joukkueeseen myös kokeneen pelaajan pelinlukutaitoa sekä kovuutta, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen summaa.

Tomas Hradeckyn kummiyrityksenä jatkaa turkulainen Bar Into.

Lisää uutisia