Toista sataa ottelua mustavalkoisissa pelannut puolustaja Netta Laasio jatkosopimukseen – ”Oleellinen pala joukkueessamme”

Turun Palloseura on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Netta Laasio, 28, kanssa. Tuleva kausi on Laasion 14. Palloseurassa.

– Täällä olen koko urani pelannut ja jatkan hyvillä mielin. TPS tuntuu kodilta, ja tunnen täältä paljon ihmisiä, pelaajia ja taustoja. Tepsissä on helppoa olla ja viihdyn täällä hyvin, Laasio kertoo.

Laasio on optimistinen tulevaisuuden suhteen.

– Tämä kausi on uusi mahdollisuus kehittyä lisää. Tiukkoja pelejä on varmasti tulossa, mutta toivottavasti ei ole niin vaikeaa kuin edellisellä kaudella, Laasio sanoo.

Päävalmentaja Sami Lehtilä luonnehtii Laasiota sinnikkääksi pelaajaksi.

– Viime kaudella Netta pelasti useampia hetkiä joukkueelle ja on sitä myötä edelleen oleellinen palanen joukkueessamme. Nopea ja sinnikäs pelaaja, jolla hyvä silmä syötön valintaan, Lehtilä sanoo.

Laasio kommentoi Lehtilää hyväksi valmentajaksi.

– Samilla on hyviä ajatuksia, aika uudenlaista verrattuna siihen mihin olemme tottuneet. Se on hyvä asia, että tulee vähän uutta.  

Laasiolla selkeät tavoitteet itselleen tulevalle kaudelle.

– Tulevalla kaudella toivon, että jatkan siitä mihin viime kaudella jäin. Haluan saada tasaisen kauden alle ja toivon, että pystyn parantamaan siitä. Kehittämään lähdetään ihan kaikessa. Tärkeimpiä tavoitteitani on pysyä ehjänä ja terveenä. Se on tässä iässä tärkeää. Mahdollisimman hyvällä tasolla maaleja ja syöttöjä. Haluan pystyä auttamaan joukkuetta saavuttamaan yhteisiä tavoitteitamme, Laasio sanoo.

Valokuva median käyttöön – Kuva: Janne Hirvensalo

TPS Jalkapallon kausikortit kaudelle 2024 ovat nyt myynnissä! Kausikortilla näet naisten edustusjoukkueen kotipelit Ykkösessä sekä miesten edustusjoukkueen kotipelit Ykkösliigassa. Tiketin kausikorttikauppaan pääset tästä linkistä.

Pelaajaprofiili: Netta Laasio

  • syntynyt: 31.1.1996
  • syntymäpaikka: Turku
  • kansalaisuus: suomi
  • pituus: 175 cm
  • pelipaikka: puolustaja
  • vahvempi jalka: oikea
  • sopimus TPS:n kanssa: 2024
  • seurahistoria: TuNL, TPS

Lisää uutisia