Toimitusjohtaja Jarmo Kähkösen tilannekatsaus 9.3. 2018

FC TPS Turku Oy nimitti seuran taustayhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Jarmo Kähkösen 7.9. 2017. Kähkönen on toiminut nyt virassaan lähes päivälleen puoli vuotta. Hän kertoo seuraa koskevassa tilannekatsauksessaan, miten ensimmäiset puoli vuotta seuran johdossa ovat sujuneet.

Kähkösen mukaan FC TPS Turku Oy:n tilikauden 2017 tilinpäätös on viimeistä silausta vaille valmiina. Tuloksen suhteen on tapahtunut positiivista kehitystä, sillä FC TPS Turku Oy:n tilikauden tulos jää vain niukasti pakkasen puolelle.

– Tilinpäätös on nyt aika pitkälle valmiina. Alle kymppitonnin jäämme miinukselle. Pidän sitä ihan hyvänä suorituksena. Saimme tehtyä syksyllä vielä kauppoja, joilla saimme kirittyä tulosta paremmaksi, toimitusjohtaja Kähkönen vahvistaa.

Hän paljastaa samalla, että FC TPS Turku Oy:n virallinen yhtiökokous sekä omistajatapaaminen järjestetään torstaina 5.4. 2018.

Toimitusjohtaja Kähkönen avasi myös seuran toimiston henkilöstötilannetta, kausikorttimyyntiä, edustusjoukkueen mahdollista vahvistamista sekä yhteistyötä Veritas Stadionin taustayhtiön kanssa.

Toimitusjohtajan tilannekatsaus TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/toimitusjohtaja-jarmo-kahkosen-tilannekatsaus-9-3-2018/

Lisää uutisia