Timo Tuominen on nimitetty TPS jalkapallon uudeksi myyntijohtajaksi

Myyntipäällikkö Timo Tuominen on nimitetty TPS jalkapallon uudeksi myyntijohtajaksi. 43-vuotias Tuominen aloitti TPS jalkapallon palveluksessa myyntipäällikkönä 19.10. 2015. Tuominen organisoi jatkossa koko TPS jalkapallon myynnin sekä markkinoinnin ja hän vastaa myös molempien sektoreiden käytännön toteutuksesta.

– Lähtötilanne kauteen on parempi kuin vastaavana ajankohtana viime vuonna. Meillä on lähes valmis edustusjoukkue, jonka pelipaikka on jo tässä vaiheessa tiedossa. Kaiken taustalla on menestynyt ja perinteikäs junioriorganisaatio. Ylennys on aina hieno asia ja vastuuta tulee tietysti myös hieman lisää. Tämä on kuitenkin pitkäjänteistä kumppanuustyötä, eikä varsinainen työn sisältö muutu kovin radikaalisti. Etenemme tulevan kauden suhteen todella positiivisessa ja hyvässä hengessä, mutta kyllä meillä isoja haasteita riittää vielä ennen kauden alkua, Tuominen painottaa.

Tuominen tuli aikanaan TPS jalkapallon palvelukseen TPS-perheen sisältä, sillä hän toimi TPS Salibandyn toiminnanjohtajana vuosina 1998-2007. 

Lisää uutisia