Terveystalo on TPS jalkapallon uusi pääyhteistyökumppani

Terveystalo ja TPS jalkapallo ovat solmineet uuden, vuoteen 2024 asti ulottuvan, yhteistyösopimuksen. Uusi sopimus merkitsee myös sitä, että Terveystalosta tulee TPS jalkapallon uusi pääyhteistyökumppani.

Terveystalo Turku on huolehtinut kaikkien TPS:n pelaajien terveydenhuollosta ja sairaushoidosta kaudesta 2020 lähtien. Sopimuksen piiriin kuuluu koko TPS jalkapallo, eli kaikki FC TPS Turku Oy:n ja TPS Juniorijalkapallo ry:n eri joukkueet.

– TPS on perinteikäs ja menestynyt jalkapalloseura, vahva mustavalkoinen brändi, jolla on myös uskollinen ja laaja kannattajakunta. Seurassa tehdään hienoa ja pitkäjänteistä työtä menestyksen eteen. Tätä kaikkea tukee myös seuran hiljattain julkaistu uusi strategia. Meidän päätehtävämme on pitää huolta TPS:n pelaajien kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ja olemme erittäin iloisia saadessamme jatkaa yhteistyötä yhtenä pääyhteistyökumppanina myös pidemmälle tulevaisuuteen, Terveystalon Turun seudun aluejohtaja Aki Ahonen summaa tyytyväisenä.

TPS:n palveluyksikkö on Turun Terveystalo Pulssin (os. Humalistonkatu 9-11, 20100 TURKU) tiloissa toimiva lääkärikeskus-sairaala. Yksikössä on mahdollisuus erikoislääkäripalveluihin, kuvantamisiin, leikkauksiin sekä laboratoriopalveluihin. 

Myös TPS:n miesten edustusjoukkueen joukkuelääkäri Jyrki Rauhaniemi tulee Terveystalosta. Lisäksi Terveystalon urheiluseurakoordinaattori käy säännöllisesti tapaamassa joukkueen pelaajia. Urheiluseurakoordinaattori auttaa ja opastaa pelaajia kaikissa terveydenhuoltoon ja sairaudenhoitoon liittyvissä asioissa.

– Meillä on takana ensimmäinen vuosi yhteistyötä ja se meni erinomaisesti, vaikka olemme kaikki eläneet poikkeusoloissa. Olemme saaneet erittäin paljon apua ja yhteistyö on ollut alusta alkaen mutkatonta ja helppoa. Ensimmäinen sopimuksemme ulottui 100-vuotisjuhlavuotemme loppuun, mutta meillä molemmilla oli yhteinen tahto pidentää sopimusta kahdella vuodella jo tässä vaiheessa, TPS jalkapallon toimitusjohtaja Janne Kytölä toteaa tyytyväisenä.

– Kaikki on toiminut meidän kannaltamme aivan erinomaisesti ja Jyrki on todella pidetty joukkuelääkäri. Kaikesta toiminnasta myös näkee sen, että Terveystalo haluaa todellakin meidän parastamme. Pelaajien hyvinvoinnista ei tingitä millään tasolla ja pelaajilta tullut palaute onkin ollut pelkästään positiivista, Kytölä vielä kiittelee.

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Vuonna 2019 valtakunnallinen verkosto kattoi noin 300 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut. 

Vuonna 2019 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,7 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 13.000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Lisää uutisia