Terveystalo huolehtii jatkossa koko TPS jalkapallon terveyspalveluista

TPS jalkapallo ja Terveystalo ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Uusi yhteistyösopimus merkitsee sitä, että Terveystalo Turku huolehtii jatkossa kaikkien seuran pelaajien terveydenhuollosta ja sairaushoidosta. Sopimuksen piiriin kuuluu koko TPS jalkapallo, eli seuran naisten ja miesten edustusjoukkueet, miesten reservijoukkue sekä seuran kaikkien eri ikäluokkien juniorijoukkueet.

TPS:n palveluyksikkö on Turun Terveystalo Pulssin (os. Humalistonkatu 9-11, 20100 TURKU) tiloissa toimiva lääkärikeskus-sairaala. Yksikössä on mahdollisuus erikoislääkäripalveluihin, kuvantamisiin, leikkauksiin, laboratoriopalveluihin sekä myös hammashoitoon.

TPS:n miesten edustusjoukkueen uudeksi joukkuelääkäriksi on jo nimetty Jyrki Rauhaniemi. Lisäksi Terveystalon urheiluseurakoordinaattori käy tapaamassa joukkueen pelaajia kaksi kertaa kuukaudessa tai tarpeen mukaan. Urheiluseurakoordinaattori auttaa ja opastaa pelaajia kaikissa terveydenhuoltoon ja sairaudenhoitoon liittyvissä asioissa.

– Olen todella tyytyväinen, että saamme aloittaa uuden yhteistyön Terveystalon kanssa. On myös erittäin tärkeää, että uusi yhteistyösopimus kattaa samalla koko TPS jalkapallon. Terveyspalveluiden huipputaso ja luotettavuus on eräs tärkeimmistä asioista koko seuratoiminnassa, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen painottaa.

– Ammattimaiset ja joustavat terveyspalvelut ovat urheiluseuralle elinehto. Pelaajien turvallisuus on sellainen asia, josta ei tingitä millään tasolla. Tämä kokonaisratkaisu on meille kaikin puolin erinomainen, TPS juniorijalkapallon toiminnanjohtaja Leena Allen puolestaan kiittelee.

– Meillä Terveystalossa on pitkä ja laaja-alainen kokemus yhteistyöstä urheiluseurojen kanssa. Olemme toimineet TPS jääkiekon kumppanina jo lähes kymmenen vuoden ajan. Olemme erittäin tyytyväisiä, kun saamme aloittaa yhteistyön myös koko TPS:n jalkapalloperheen kanssa, Terveystalon Turun seudun aluejohtaja Aki Ahonen sekä Sport- ja kumppaniyhteistyön operatiivinen päällikkö Mika Kivinen iloitsevat.

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Vuonna 2019 Terveystalon valtakunnallinen verkosto kattoi noin 260 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Terveystalossa tehdään vuosittain noin 3,5, miljoonaa lääkärikäyntiä. Terveystalossa työskentelee yli 10.000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Lisää uutisia