Tervetuloa mukaan TPS:n lasten Tiikeriklubiin!

TPS:n Tiikeriklubi on seuran virallinen kannattajakerho 0-12-vuotiaille. TPS tarjoaa tulevallakin kaudella tiikeriklubilaisille jälleen mukavia hetkiä jalkapallon parissa sekä jäsenetuja yhteen Suomen suosituimmista katsomoista!

Tiikeriklubin edut 2012:
– Tiikeriklubikortilla alennusta stadionin portilta ostetuista klubilaisen ottelulipuista 4 euroa*
– Klubilaiselle ottelulippu kauden 2012 ensimmäiseen kotipeliin, TPS-MYPA su 15.4.
– TPS:n joukkuekuvakortti liigapelaajien nimmareilla
– Supersuosittu Tiikeripäivä yhdessä TPS:n edustusjoukkueen kanssa Kupittaalla!
– Kun käyt yli kymmenessä ottelussa kauden aikana, saat lahjaksi TPS:n lasten pelipaidan!(klubilaiset, joilla on kausikortti, saavat paidan automaattisesti)

Jäsenmaksu 2012: 15 €

Tiikeriklubiin voi liittyä lähettämällä klubilaisen nimi, ikä ja osoite sähköpostitse tiikeriklubi@tps.fi. Saat paluupostissa vahvistuksen liittymisestäsi sekä jäsenmaksun maksuohjeet.

Tervetuloa TPS:n Tiikeriklubiin!

* Lipun minimihinta 4 €, vain Veikkausliigaottelut. Ensimmäiset kaksi kohtaa eivät päde klubilaisiin, joilla on kausikortti, koska kausikorttilaisilla on joka tapauksessa pääsy kaikkiin otteluihin omalle vakiopaikalleen. Tiikeriklubikorttia ei siis toimiteta erikseen kausikorttilaisille, jotka liittyvät klubiin. Klubilaisille, joilla on kausikortti, kuuluu kuitenkin automaattisesti lasten pelipaita ilman mitään käyntirajoituksia otteluissa.

Lisää uutisia