Tepsin tytöt valloittivat jälleen maajoukkueet

TPS on jälleen erittäin vahvasti edustettuna tyttöjen eri ikäkausimaajoukkueissa. Peräti 14 TPS-pelaajaa on valittu tyttöjen eri ikäluokkien maajoukkueisiin. Kaiken kukkuraksi Naisten liigan viime kauden paras pelaaja Ria Öling nimettiin A-maajoukkueeseen Ruotsia vastaan.

Alle 19- ja 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueet leireilevät parhaillaan Eerikkilässä. Mukana menossa on taas liuta Tepsin pelaajia. Vanhemman ikäluokan maajoukkueen mukana ovat Inkeri Niemi, Netta Laasio, Saija Östlund, Emma Santamäki, Sini Laaksonen sekä seuran tuorein tulokas, Laura Wentjärvi. Nuoremman ikäluokan mukana painavat Elli Pikkujämsä ja Wilma Spets.

Alle 18-vuotiaitten (1.1.1997) ja alle 17-vuotiaitten (1.1.1998) tyttöjen maajoukkueet leireilevät Eerikkilän urheiluopistolla puolestaan helmikuun ensimmäisellä viikolla. On sanomattakin selvää, että TPS on edustettuna myös näissä ikäluokissa. Alle 18-vuotiaiden ryhmää vahvistavat Roosa Hurmerinta ja Janni Kurokallio. Alle 17-vuotiaiden ryhmään nousivat raitapaidoista mukaan Alina Schrey, Aada Peltoniemi, Veronica Timlin ja Annika Haanpää.

Lisää uutisia