Suomen Palloliitto hakee TPS juniorijalkapalloon uutta talenttivalmentajaa

Tehtäväsi on toimia nuorten talenttivalmentajana. Teet tiivistä yhteistyötä TPS juniorijalkapallon valmennuspäällikön ja TPS:n muiden valmentajien sekä Palloliiton aluevalmentajan kanssa. Olet tärkeä osa Palloliiton pelaajakehityspäällikön johtamaa liitto-, alue- ja seuravalmentajaverkostoa. Osallistut myös TPS:n lahjakkuuksien yksilövalmennukseen. Seuran kyky- ja talenttiryhmät sekä oppilaitosten aamuvalmennus kuuluvat toimenkuvaasi. Työsi kohdistuu lasten ja nuorten vaiheen (10-17 -vuotiaat) lahjakkuuksien kehittämiseen.

Tehtäväsi ei ole ottaa joukkuevalmennusvastuuta, vaan tuet ja autat osaamisellasi lahjakkaiden pelaajien kehittymistä kohti omaa huippuaan.

Edellytämme, että sinulla on

– vähintään voimassa oleva UEFA B -valmentajalisenssi – voit kuitenkin täyttää koulutusvaatimuksen sillä, että osallistut UEFA B -kurssille ja suoritat sen hyväksytysti vuoden sisällä työsi aloittamisesta
– pelaajakokemusta ja riittävät taidot valmentaa lajitaitoja
– kokemusta lasten ja nuorten valmennuksesta
– kova motivaatio lasten ja nuorten kehittämiseen jalkapalloilijoina
– hyvät sosiaaliset taidot
– hyvät johtamistaidot ja organisointikyky

Panostamme talenttivalmentajien työn tukemiseen ja seurantaan vahvasti. Seurat sitoutuvat seuran hallinnosta ja urheilutoiminnasta vastaavien työnohjausprosessiin tukiajaksi. Lisäksi seurat sitoutuvat siihen, että valittava valmentaja on osa liiton pelaajakehityspäällikön johtamaa liitto-, alue- ja seuravalmentajaketjua. Palloliitto tukee TPS juniorijalkapallon talenttivalmentajan palkkausta ainakin 31.12.2015 saakka.

Lisätietoja tehtävästä saat Palloliiton pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihiseltä (puh. 050-309 9345) seuraavina aikoina: ke 19.2. klo 13-14 ja ke 26.2. klo 13-14.

Jos tunnet olevasi valmis haasteeseen ja tunnistat itsesi edellä esitetystä, lähetä cv:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sunnuntaihin 2.3.2014 klo 24.00 mennessä sähköpostitse:hakemukset@palloliitto.fi

Lisää uutisia