Suomen Cupin ottelu TiPS-TPS pelataan tyhjille katsomoille

Suomen Palloliiton liittohallitus piti torstai-iltana kokouksen koronavirusepidemiaan liittyen. Liittohallitus päätti keskeyttää Suomen Palloliiton kilpailutoiminnan maaliskuun loppuun asti.

Poikkeuksena ovat ensi lauantaina pelattavat miesten Suomen Cupin neljännesvälieräottelut, jotka pelataan ilman yleisöä tulevana viikonloppuna.

Myös Suomen Palloliiton pelaajakehitystapahtumat, kuten Huuhkaja- ja Helmaripäivät, alueleirit, kehittymisen seurantatapahtumat ja alueturnaukset on toistaiseksi peruttu.

Lisäksi ottaen huomioon Valtioneuvoston suositukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi, Suomen Palloliitto suosittelee seuroja keskeyttämään kaikki harjoitus- ja turnaustapahtumat maaliskuun loppuun asti.

Päätökset muiden kansallisten pääsarjojen osalta tehdään mahdollisimman pian. Tilannetta seurataan jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen ja viranomaisohjeiden niin vaatiessa.

Suomen Palloliitto suosittelee seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa: http://www.thl.fi/

TPS kohtaa Suomen Cupin neljännesvälierissä TiPS:n Vantaan Tikkurilassa. Ottelu pelataan Tikkurilan urheilupuisto lauantaina 14.03. klo 15:30 alkaen.

Lisää uutisia