Suomen Cupin lohkovaiheen otteluohjelma on valmiina

Jalkapallon Suomen Cup alkaa Veikkausliigajoukkueiden osalta alkulohkolohkovaiheella. Joukkueet on jaettu alueellisesti kahteen eri alkulohkoon ja jokainen joukkue kohtaa omassa alkulohkossaan toisensa kerran. Alkulohkoissa pelataan siis yksinkertainen sarja ja joukkueet pelaavat viisi ottelua. Joukkueet pelaavat alkulohkoissa siten, että molemmissa lohkoissa kaudella 2019 kolme parhaiten sijoittunutta joukkuetta saa alkulohkovaiheessa kolme kotiottelua.

Lohkopelivaiheessa pelataan sarjamuotoisesti, ja peliaika on normaali 2 x 45 minuuttia. Voitosta saa kolme pistettä, tasapelistä yhden pisteen ja tappiosta nolla pistettä. Joukkueiden paremmuus määritellään lohkossa saatujen suhteellisten pisteiden, maalieron ja tehtyjen maalien perusteella. Molempien alkulohkojen neljä parasta joukkuetta etenee Suomen Cupin viralliselle ensimmäiselle kierrokselle vierasjoukkueeksi (mukana 16 joukkuetta).

TPS pelaa samassa alkulohkossa Pääkaupunkiseudun joukkueiden FC Hongan, HJK:n ja HIFK:n kanssa sekä paikalliskilpailija FC Interin kanssa. Lohkon kuudes joukkue on IFK Mariehamn. TPS kohtaa kotonaan HIFK:n ja FC Hongan. TPS pelaa molemmat kotiottelunsa LähiTapiola-areenalla. Myös paikallisottelu FC Inter – TPS pelataan LähiTapiola-areenalla.

Jalkapallon Suomen Cupin lohkojako:

Lohko A: FC Inter, FC Honka, HJK, IFK Mariehamn, HIFK ja TPS                         
Lohko B: KuPS, Ilves, FC Lahti, SJK, RoPS ja FC Haka

TPS:n otteluohjelma Suomen Cupin Lohko A:ssa:

HJK – TPS lauantaina 25.1. klo 13:30 (Talin jalkapallohalli)
IFK Mariehamn – TPS sunnuntaina 2.2. klo 19:00 (Eckeröhallen)
TPS – HIFK perjantaina 7.2. klo 14:00 (LähiTapiola-areena)
TPS – FC Honka lauantaina 15.2. klo 13:00 (LähiTapiola-areena)

FC Inter – TPS lauantaina 29.2. klo 15:15 (LähiTapiola-areena)

Otteluohjelma kokonaisuudessaan: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/suomen-cupin-lohkovaiheen-ohjelma-valmis

Lisää uutisia