Stadium ja TPS aloittavat viisivuotisen yhteistyönsä

Urheilukauppaketju Stadium Oy ja FC TPS Turku Oy ovat solmineet viisivuotisen yhteistyösopimuksen, joka ulottuu aina vuoteen 2018 asti. Sopimuksen myötä Stadiumista tulee TPS-jalkapallon virallinen urheilutavarantoimittaja.

Stadium Oy:n Suomen maajohtajan, Jaakko Soinin, mukaan yhteistyötä on pohjustettu jo muutamia vuosia ja nyt pitkäjänteinen ja määrätietoinen työ tuotti toivotun lopputuloksen. Stadium on ollut jo pitkään vahvasti mukana koko Suomen sekä Turun alueen jalkapallossa ja toiminut aktiivisesti myös seuratoiminnassa Team Sales-konseptinsa kautta. Jalkapallon seurakenttä on näin tuttu asia Stadiumille jo entuudestaan.

– Urheilukauppaketju Stadium lähti innolla mukaan TPS:n yhteistyökumppaniksi. Haluamme olla mukana TPS:n toiminnassa, joka kehittyy ja kasvaa voimakkaasti. Vahvan, hyvin perinteikkään ja tunnetun seuran suunnitelmat ja tavoitteet sopivat erinomaisesti myös Stadiumin kasvusuunnitelmiin Turussa. Olemme todella ylpeitä, että saamme olla yhdessä TPS:n kanssa rakentamassa täysin uutta aikakautta turkulaiseen jalkapalloon, Soini painottaa.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Suomen parhaan urheilutavarantoimittajan TPS:n taakse. Turun alueella on kolme Stadium-myymälää, jotka palvelevat parhaansa mukaan kaikkia meitä tepsiläisiä. Sopimus on monivuotinen ja se takaa pitkäjänteisen yhteistyön kehittämisen molempien osapuolten näkökulmasta tasapuolisesti, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Juha Reini puolestaan kiittelee.

Viime vuonna 25 vuotta täyttänyt Stadium on ruotsalainen urheilukauppaketju, jolla on yhteensä yli 140 myymälää Ruotsissa, Tanskassa sekä Suomessa. Suomen ensimmäinen Stadium-myymälä avattiin Helsingiin Forumiin vuonna 2001. Suomessa on nyt yhteensä 24 Stadium-myymälää. Turun alueen Stadium-myymälät sijaitsevat Hansakorttelissa, Kauppakeskus Skanssissa sekä Raision Kauppakeskus Myllyssä.

Lisää uutisia