SPL:n Turun piiri tervehtii B-tyttöjen SM-lopputurnausta

Tervetuloa Turkuun, Suomen parhaat B-tyttöjoukkueet!

On todella hienoa saada Turkuun vielä jalkapallokauden loppuvaiheessa arvoturnaus, joka mukavasti juhlistaa SPL:n Turun piirin 90-vuotisjuhlavuoden syksyä.

Turun piiri on tänä vuonna juhlinut 90. toimintavuottaan monin eri tavoin. Merkittävässä roolissa juhlavuoden aikana ovat olleet seurojen juhlatapahtumat, joita on järjestetty keväästä alkaen yhteensä 21. Mukana on ollut leirejä, jalkapallokouluja, seurapäiviä, päiväkotifutistapahtumia, harrastejalkapallotapahtumia ja tietysti perinteisiä junioriturnauksia. Koko piirimme jalkapalloperheen yhteistä pääjuhlaa vietettiin syyskuun alussa Veritas Stadionilla U21 EM-karsintaottelussa Suomea kannustaen.

TPS järjestää nyt juhlavuoden toiseksi viimeisen seuratapahtuman emännöimällä tätä B-tyttöjen SM-lopputurnausta. Turun piirin juhlavuoden tunnuksena on ollut Respect ja tällä haluamme tuoda kaikkien jalkapallotoimijoiden tietoisuuteen kaikkea sitä, mitä Respect pitää lajissamme sisällään. Se on kaikkien toimijoiden keskinäistä kunnioittamista, seuratyön puurtajien ja entisten mestarien arvostusta ja paljon muuta.

Toivon ja uskon, että SM-lopputurnauksessa Respect on vahvasti läsnä ja kaikkien joukkueiden pelaajat ja taustahenkilöt muistavat pelin jokaisen osapuolen kunnioittamisen. Haluan myös toivottaa kaikille joukkueille ja erotuomareille turnauksessa tasapuolisesti onnea ja huippusuorituksia. Toivokaamme yhdessä, että tätä lukiessasi turnauspäivänä meitä hellii vielä mukavan poutainen syysilma.

Respect!

Jouni Koivuniemi
piirijohtaja
SPL Turun piiri

Lisää uutisia