SJK:n voittoputki jatkui Turussa

SJK:n voittoputki sai jatkoa tänään Turussa – seinäjokelaiset puristivat pisteet perjantai-illan kamppailussa Toni Lehtisen osumalla, 0-1 (0-0).

– Ensimmäisen jakson puolustimme hyvin ja SJK ei päässyt vaarallisille paikoille. Hyvä nousu meiltä toiselle jaksolle ja se miten saimme pelin rullaamaan olisi pitänyt tuottaa enemmänkin tilanteita. SJK:n maali oli hyvin tyypillinen meitä vastaan tehty maali tällä kaudella. Vastaavanlaiset nukahdukset ovat kostautuneet aika rankasti. Olen kuitenkin tyytyväinen siihen miten loppuun asti pystyimme painamaan ja se meiltä on alkukaudesta hieman uupunut. Taistelimme mielestäni hienosti ja olen pettynyt, että emme saaneet palkinnoksi pistettäkään, TPS-luotsi Mika Laurikainen summasi ottelun jälkeen.

Illan ainokaisesta vastanneen SJK:n Toni Lehtisen, TPS:n Eero Tammisen sekä päävalmentajien Simo Valakarin ja Mika Laurikaisen kommentit ottelun jälkeen ovat kuultavissa kokonaisuudessaan TPS TV:stä: http://tpstv.fi/lehdistotilaisuus-tps-sjk-0-1-27-06-2014/

Lisää uutisia