SJK-ennakko: ”Uskon, että yllätetään kaikki”

Maajoukkuetauko on ohi! TPS:n Veikkausliigakausi jatkuu torstaina 13.9. SJK:n vieraana Seinäjoen OmaSP Stadionilla klo 18.30 alkaen. SJK on ollut TPS:lle vaikea pala tähän mennessä. Joukkueiden tämän kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi SJK:n 0-2-vierasvoittoon. Ottelu pelattiiin Turun sijasta Valkeakosken Tehtaan kentällä. Joukkueet iskivät toistamiseen yhteen kesäkuussa Seinäjoella kun kotijoukkue rökitti turkulaiset peräti 4-0.

Otteluun lähdetään jännittävästi asetelmista. TPS on sarjassa sijalla 11 ja pistesaldo näyttää lukemaa 22. Alexei Eremenko sr:n valmentama SJK on kerännyt pisteitä 24 eli turkulaisilla olisi voitolla mahdollisuus mennä jopa SJK:n ohi.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen muistuttaa, että erityisesti puolustuspelin on toimittava SJK:ta vastaan.

– Maaliero kahdesta ensimmäisestä SJK-kohtaamisesta on synkkä (0-6). Kun pystytään puolustamaan muutama aste paremmin mitä ollaan aiemmin SJK:ta vastaan puolustettu niin vahvoilla ollaan. Me teemme kaikkemme, että saadaan Seinäjoelta pisteitä.

TPS:n terveystilanne on hyvä mutta joukkueessa on ollut pientä flunssaa liikkeellä. Pelikieltojakaan Palloseuralla ei ole. Tällä viikolla ensimmäiset juoksuaskeleet leikkauksen jälkeen ottanut Tomas Hradecky on varmasti sivussa. Tiistain treeneihin kevyesti osallistunut Tomi Saarelman debyyttiä ei myöskään vielä torstaina nähdä.

Otteluennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/sjk-ennakko-uskon-etta-yllatetaan-kaikki/

Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan myös SJK-TPS -ottelua osoitteessa: https://www.ruutu.fi/stream/3287872

Lisää uutisia