SJK-ennakko: TPS testaa kolumbialaistopparia perjantain harjoitusottelussa

TPS pelaa harjoitusottelun Alexei Eremenko seniorin valmentamaa SJK:n Veikkausliigajoukkuetta vastaan perjantaina 15.3. Ottelu alkaa Kupittaa vitosen keinonurmella klo 14.00. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi myös TPS TV:stä: https://tpstv.fi/live/

TPS hävisi kaudella 2018 SJK:lle Veikkausliigassa kaikki kolme otteluaan. TPS:hän kohtasi SJK:n Veikkausliigan avauskierroksella kotiottelussaan olosuhteiden pakosta Valkeakoskella ja hävisi 2-0. Kaksi muuta ottelua pelattiin Seinäjoella ja kotijoukkue vei ne 4-0 ja 1-0. SJK ei siis pelannut TPS:ää vastaan Turussa lainkaan.

TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen ei aio peluuttaa joukkuettaan perjantaina koko kokoonpanon leveydellä, vaan tietyille pelipaikoille haetaan jo jatkuvuutta.

TPS:n testissä on perjantaina kolumbialaistoppari Aldayr Hernández, joka on pelannut viimeksi Libanonissa. 23-vuotias keskuspuolustaja on pelannut yhden ottelun Kolumbian U20-maajoukkueessa ja kolme ottelua maan U21-maajoukkueessa.

TPS:n kokoonpanossa viilettää myös testipelaajan statuksella perjantaina hyökkääjä Solomon Duah, joka pelasi viime kaudella norjalaisessa Levanger FK:ssa. Hänellä on myös Veikkausliigakokemusta 137 ottelun verran FC Interistä ja KuPS:sta.

Otteluennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/sjk-ennakko-tps-testaa-kolumbialaistopparia-perjantain-harjoitusottelussa/

Koko TPS:n edustusjoukkue lentää maanantaina Espanjan Málagaan, josta matkuu lähellä sijaitsevaan leiripaikkaan, Fuengirolan kaupunkiin. TPS harjoittelee Espanjan lämmössä koko ensi viikon ja palaa takaisin Suomeen maanantaina 25.3. Pikkarainen kertoo TPS:n Espanjan leirin taustoista, paikan olosuhteista sekä koko harjoitusleirin tavoitteista. 

Lisää uutisia