Silja Line ja TPS-juniorit tiivistävät yhteistyötään entisestään

Silja Line ja TPS juniorijalkapallo ovat sopineet uudesta yhteistyösopimuksesta, joka kattaa myös vuodet 2016-18. TPS:n ja Silja Linen tiiviimpi kumppanuus alkoi vuonna 2011 ja uusi jatkosopimus on loogista jatkoa hyvin toimineelle yhteistyölle. Silja Line jatkaa myöden muiden TPS:n alaisten junioriyksiköiden tukemista ja toimii pääyhteistyökumppanina jalkapallon lisäksi myös salibandyssä ja jääkiekossa.

– Olemme tehneet tiivistä ja toimivaa yhteistyötä jo vuosia, joten on oikea aika jatkaa tätä sopimusta. Tallink Silja on näin jatkossakin se tepsiläisten ikioma laivayhtiö. TPS tekee erittäin arvokasta ja tuloksekasta juniorityötä monella eri sektorilla, jota haluamme ehdottomasti olla tukemassa sitä toimintaa. Me molemmat toimimme aktiivisesti täällä Turun alueella ja se on myös jo arvo sinänsä, Tallink Silja Oy:n Turun aluejohtaja Kim Söderström painottaa.

Silja Line tukee pääyhteistyökumppanina TPS:n koko junioritoimintaa vuosittain rahallisesti sekä tarjoamalla matkapalvelujaan sopimushinnoin juniorijoukkueiden pelimatkoja varten. Silja Line tarjoaa vuosittain myös muita etuja kumppaneilleen. Uusin yhteistyösopimus kattaa edelleen kaikki yksittäiset TPS:n junioritoiminnan alla olevat joukkueet lajista riippumatta. TPS juniorijalkapallon toiminnanjohtaja Kari Uronen kiteyttää yhteistyön arvon oman yhteisönsä näkökulmasta.

– Silja Linella ymmärretään, mikä merkitys paikallisella nuorten urheiluharrastamisen ja junioritoiminnan tukemisella on. He haluavat, että me panostamme entistä enemmän koko junioritoimintamme laatuun ja olosuhteisiin. Pääyhteistyökumppanimme haluaa tukea jatkossa myös uutta alueellista toimintamalliamme, jatkuvasti kasvavaa kerhotoimintaamme sekä johdonmukaista pelaajapolkuamme päiväkotilapsista vanhimpiin juniori-ikäluokkiin asti. Saamme Silja Linelta merkittävää taloudellista tukea, mutta kaikkein suurin arvo yhteistyössä on kuitenkin se, että puhumme yhtäläistä kieltä ja arvomaailmamme nuorten liikunnan edistämisen suhteen on täsmälleen sama, Uronen kiittelee.

TPS TV:ssä haastattelut:
http://tpstv.fi/silja-line-ja-tps-juniorit-tiivistavat-yhteistyotaan-entisestaan/

Lisätietoja TPS-junioreiden ja Silja Linen yhteistyösopimuksesta antavat:

Tallink Silja Oy: Turun aluejohtaja
Kim Söderström, p. 0400 929 111, kim.soderstrom@tallinksilja.com

TPS juniorijalkapallo ry:n toiminnanjohtaja
Kari Uronen, p. 0500 784 595, kari.uronen@tps.fi

Lisää uutisia