Silja Jaatinen saapuu Kansallisen Liigan HJK:sta vahvistamaan Tepsiä

TPS:n naisten edustusjoukkue vahvistuu uudella pelaajalla, kun tällä ja viime kaudella Kansallisessa Liigassa HJK:ta edustanut Silja Jaatinen liittyy mustavalkoisiin. Vasemman laiturin ja laitapuolustajan tonteilla viihtyvän Jaatisen sopimus kattaa loppukauden.

– Liityn joukkueeseen hyvillä fiiliksillä. Olen ehtinyt olla mukana jo parissa harjoituksissa ja joukkueessa minut on otettu hyvin vastaan, Jaatinen sanoo.

Jaatisen Turkuun toivat materiaalitekniikan opinnot, jotka hän aloitti nyt Turun yliopistossa. Jaatisella, 20, on monipuolinen urheilutausta, sillä jalkapallon lisäksi hän on harrastanut pitkään yleisurheilua, pikajuoksuun erikoistuen. Yleisurheilutaustasta on hänen mukaansa apua myös viheriöllä.

– Tuon joukkueen laitapelaamiseen nopeutta ja vasemman jalan osaamista. Mielenkiinnolla lähdemme tavoittelemaan nousua Kansalliseen Liigaan, Jaatinen tuumaa.

TPS:n päävalmentaja Akusti Salonen on mielissään saadessaan joukkueen riveihin mielenkiintoisen pelaajan.

– Silja tuo meille todella tervetulleen lisän pelaamiseen. Hän on taitava, nopea pelaaja, joka sopii pelitapaamme hyvin, Salonen toteaa.

Jaatisen tulon lisäksi TPS:n pelaajarintamalla tapahtuu muitakin muutoksia. Alkukauden GBK:ssa lainalla pelannut Riina Sorvisto palaa takaisin TPS:n vahvuuteen. Amanda Aatsingin ja Jatta Keskitalon sopimukset on puolestaan purettu yhteisymmärryksessä, sillä kaksikko haluaa jatkossa panostaa opiskeluihinsa.

– Kiitän Amandaa ja Jattaa ajastaan kanssamme ja toivotan molemmille tsemppiä uusiin haasteisiin opinnoissaan toisella paikkakunnalla, päävalmentaja Salonen sanoo.

Lisää uutisia