Seuralegenda Sami Rähmönen palaa Tepsiin – pelaajaura jatkuu TPS U23 -joukkueessa

Turun Palloseuran edustusjoukkueessa 16 vuotta pelannut laitapuolustaja Sami Rähmönen pukee jälleen TPS-paidan päälleen. Rähmönen allekirjoitti miesten Kolmosessa pelaavan TPS U23 -reservijoukkueen kanssa vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

TPS-yhteisö ehti jo kertaalleen hyvästellä Rähmösen, kun hän ilmoitti lopettavansa uransa Veikkausliiga-kauden 2020 päätteeksi. Rähmösen rakkaus jalkapalloa kohtaan on kuitenkin niin suuri, ettei hän ole osannut pelejä kokonaan lopettaa. Viime kaudella Rähmönen pelasi Kakkosta Kaarinan Pojissa ja tänä keväänä hänet on nähty pelikentillä TPS M35 -ikämiesjoukkueessa.

– Erittäin hyvillä mielin palaan takaisin TPS-paitaan satavuotisjuhlavuotena. Mukava olla juhlistamassa sitä kentän puolella. Tepsi on itselleni rakas seura, Rähmönen sanoo.

Sami Rähmönen on kiistatta koko Turun Palloseuran merkittävin ja tärkein pelaaja 2000-luvulla. Rähmönen ei ole vaan edustanut seuraa, vaan hän on ehtinyt voittaa TPS-paidassa Suomen Cupin (2010), Liigacupin (2012) sekä neljä SM-pronssia (2007, -09, -10 ja -12). Rähmönen koki myös TPS:n eurocup-pelit kausien 2008–13 välillä ja oli kapteenina kahdesti nostamassa Tepsiä takaisin Veikkausliigaan. Veikkausliigassa Rähmönen pelasi TPS-paidassa 274 ottelua ja Ykkösessä 96 ottelua.

TPS U23 -reservijoukkueen pelaajaryhmä on tällä kaudella erittäin nuori. Joukkueen keski-ikä on noin 19 vuotta ja nuorimmat pelaajat ovat 16-vuotiaita. TPS:n urheilujohtaja Mika Laurikaisen mukaan 35-vuotias Rähmönen pystyy kokemuksellaan ja esimerkillään auttamaan nuoria pelaajia näiden peliuran alkutaipaleella.

– Hieno homma, että saatiin Sami takaisin TPS-paitaan. Hän tuo valtavasti kokemusta reservijoukkueeseemme. Hän on esimerkillinen urheilija, joka on loistava roolimalli reservijoukkueemme nuorille pelaajille.


TPS U23 -joukkueen otteluohjelman löydät täältä: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/132244/fixture

Lisää uutisia