Selja Leiwo pysyy Palloseurassa

Kaudella 2020 edustusjoukkueen paidassa debytoinut Selja Leiwo jatkaa Palloseurassa myös kaudella 2022. Leiwo vakiinnutti paikkansa kentällä kauden 2021 aikana, mutta kausi sai loukkaantumisen takia harmillisen päätöksen.

– Loppukaudesta tuli rasitusmurtuma, joten tähän mennessä ei ole vielä tullut mietittyä oikeastaan mitään muuta kuin kuntoutusta. Tepsiin jääminen jätti turvallisen fiiliksen, sillä täällä on hyviä ja tärkeitä ihmisiä niin pelaajissa kuin taustoissa. Juulia Rannus on auttanut kuntouttamisen kanssa todella paljon ja päätettiin yhdessä, että kentille paluussa ei kestä kauan. Vaikka en juuri nyt ole kentällä pelaamassa, niin olen silti mukana joukkueen toiminnassa ja osa jengiä.

Vaikka kausi 2021 saikin Leiwon osalta harmillisen päätöksen, löytää hän kuitenkin paljon hyvää menneestä kaudesta ja usko kehityksen jatkumiselle on vankalla pohjalla.

– Mennyt kausi jätti hyvän fiiliksen siitä kuinka paljon kehityttiin joukkueena ja tulevalta kaudelta voidaankin odottaa paljon enemmän. Kauden alkaessa olemme varmasti heti alusta asti paremmassa kuosissa kuin olimme viime kauden lopulla. Kehitys näkyi hyvin jo ensimmäisessä harjoitusottelussa, joten menemme hyvillä fiiliksillä kohti talvikautta.

Tuleva kausi on Palloseuran juhlakausi, mutta Leiwo ei ota siitä minkäänlaisia paineita vaan lähtee nauttimaan tulevista peleistä.

– On hienoa viettää juhlavuosi omassa kotiseurassa! Tepsi kehittyy koko ajan ja olen varma, että edessä on ansiokas vuosi. Me ainakin aiomme hoitaa oman osuutemme! Omalta osaltani aion olla tulevalla kaudella entistäkin parempi.

Lisää uutisia