Santamäki ja Lähteenmäki jatkavat TPS-paidassa

TPS:n naisten edustusjoukkue on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta, kun puolustuspään pelaajat Emma Santamäki ja Frida Lähteenmäki jatkavat yksivuotisilla sopimuksilla raitapaidoissa myös kaudella 2019.

Vuoden 1997 ikäluokkaa oleva Santamäki debytoi Naisten liigassa jo kaudella 2013. Naantalilaisen VG-62:n kasvatti aloittaa näin jo seitsemännen liigakauden TPS:n paidassa. Kaudella 2016 Santamäki pelasi osan kautta Yhdysvalloissa NSU Sharksin yliopistojoukkueessa Floridassa. Topparina ja keskikentän pohjalla pelaava Santamäki on pelannut Naisten liigassa yhteensä 113 ottelua ja viimeistellyt niissä neljä maalia.

Samaa ikäluokkaa Santamäen kanssa oleva Lähteenmäki aloittaa nyt viidennen kautensa Naisten liigassa. Kristinankaupungista kotoisin oleva Lähteenmäki pelasi ensimmäiset liigaottelunsa VIFK:n paidassa kaudella 2015. Kaudeksi 2016 hän siirtyi FC Honkaan, jota hän edusti yhden kauden. Kaksi edellistä kautta Lähteenmäki on pelannut TPS:n riveissä. Hän on pelannut yhteensä 56 ottelua Naisten liigassa.

Petteri Joensuun valmentamalla TPS:llä on koossa nyt 16 pelaajasopimusta kaudelle 2019.

Lisää uutisia