Sami Rähmösen tupla ei riittänyt kolmeen pisteeseen

TPS jatkoi taisteluaan sarjapaikkansa eteen maanantaina Kupittaalla FF Jaroa vastaan. Alexei Eremenkon suojatit saivat otteluun varsin vauhdikkaan alun ja TPS oli suurissa vaikeuksissa. 7. minuutin kohdalla Jaron erikoistilannemies Hendrik Helmke keskitti ja toppari Ilya Vaganov nousi kaikkein korkeimmalle ja ohjasi pallon päällään verkkoon.

Jaro jatkoi myllytystään ensimmäisen vartin, kunnes TPS sai hyvän hyökkäyksen aikaan vasemmalta kaistalta. Juho Lehtonen pisti mitä mainioimman keskityksen luukulle ja oikean laitahyökkääjän tontilla paluunsa kentille tehnyt Sami Rahmönen lakaisi pallon suoraan pienestä kulmasta sisään. Tämän jälkeen ottelu saikin käänteen ja TPS oli taas menossa mukana. TPS tarrasi kolmeen pinnaan kiinni 35. minuutin kohdalla. Jälleen oltiin vasemmalla ja tällä kertaa tarkkuuttaan esitteli Patrik Lomski. Komea kaaripallo leijaili boksiin ja Rähmönen latasi illan toisensa maalin kattoon. Maali oli yksi liigakauden upeimmista.

Jaro tuli taas tasalukemiin 73. minuutin kohdalla. Kevin Peth keskitti ja Helmken volley painui vasemmasta etukulmasta sisään. Tasapeli ei tyydyttänyt kumpaakaan joukkuetta ja loppu painettiin lujaa molemmissa päissä. TPS:n johtomaali oli todella lähellä, kun Santeri Peltola kiihdytti yksi läpi. Hän ei saanut kuitenkaan nostettua palloa Jaro-vahti Jesse Östin yli, vaan tämä pelivälineen hyppysiinsä. Myös Jaro järjesti muutaman näyttävän myllyn TPS-maalilla, mutta Jukka Lehtovaara kesti.

Vaikka kumpikaan leiri ei ollut tyytyväinen tasapeliin, oli sen varmaan oikeutettu lopputulos. TPS-luotsi Mika Laurikainen oli sinänsä tyytyväinen joukkueen tasaiseen pistetahtiin, mutta hän painotti, että nyt pitää alkaa oppia myös voittamaan näitä pelejä. TPS ja Jaro kohtaavat jo ensi sunnuntaina seuraavan kerran, mutta sillä kertaa kuitenkin Pietarsaaren keskuskentällä.

Lisää uutisia