Sami Rähmönen solmi vuoden jatkosopimuksen TPS:n kanssa

TPS-kapteeni ja laitapuolustaja Sami Rähmönen on solminut kasvattajaseuransa kanssa uuden jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2018 loppuun asti. Nyt 30-vuotias Rähmönen debytoi Jalkapallon Veikkausliigassa jo elokuussa vuonna 2005. Hän on pelannut siitä lähtien raitapaitojen riveissä kaikkiaan 233 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä seitsemän liigamaalia. Rähmönen on ehtinyt voittaa TPS-vuosiensa aikana tähän mennessä jo Suomen Cupin, Liigacupin sekä neljä SM-pronssia.

Nyt jo neljännentoista TPS-kautensa aloittava Rähmönen pelasi kaudet 2015-17 Jalkapallon Ykköstä ja hän oli nostamassa 95-vuotiasta seuraansa takaisin Veikkausliigaan viime kauden päätteeksi. Rähmönen pelasi TPS-paidassa Jalkapallon Ykköstä yhteensä 77 ottelua ja viimeisteli niissä viisi maalia. 

– Sami Rähmönen edustaa aitoa tepsiläisyyttä sekä todellista seurauskollisuutta. Olen todella tyytyväinen, että hän jatkaa meillä. Sami kuului Ykkösen voittaneen joukkueemme runkopelaajiin. Hän on tärkeä ja johtava pelaaja ja tuo nuorekkaaseen ryhmäämme myös kokemusta. Joukkueen rakentaminen etenee aikataulussa ja saimme taas yhden tärkeän kiinnityksen lisää, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen toteaa.

Lisää uutisia