Sami Rähmönen ja TPS kaksivuotiseen sopimukseen

TPS:n monivuotinen luottopelaaja Sami Rähmönen on solminut kasvattajaseuransa kanssa kaksivuotisen sopimuksen. 27-vuotias Rähmönen debytoi Jalkapallon Veikkausliigassa elokuussa 2005 ja hänen avauskautensa päättyi Suomen Cupin finaaliin. Hän on pelannut siitä lähtien raitapaitojen riveissä kaikkiaan 233 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä seitsemän liigamaalia.

Rähmönen aloittaa nyt siis yhdennentoista kauden TPS:n edustusjoukkueessa, mutta kaudella 2015 siis Ykkösen tasolla. Hyökkääjänä aikanaan uransa aloittanut Rähmönen on viihtynyt aikuisiällä parhaiten oikealla laidalla, sekä puolustajana että laitalinkkinä. Rähmönen on ehtinyt voittaa TPS:n riveissä tähän mennessä Suomen Cupin, Liigacupin sekä neljä SM-pronssia.

– Sami Rähmönen tuo meille sitä toivottua kokemusta ja myös aitoa tepsiläisyyttä. Hän sopii myös pelaajana erittäin hyvin tähän joukkueeseen. Sami on nouseva laitapuolustaja, mutta tarvittaessa myös hyökkäyspään laitapelaaja. Hänen sopimuksensa toi sellaisen selvän ja terveen nosteen myös tähän nuoreen ryhmään, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen tietää.

Lisää uutisia