Saija Östlund pysyy Turussa

Palloseuran pitkäaikainen luottopelaaja Saija Östlund jatkaa mustavalkoisessa paidassa myös kaudella 2022. Jäämistä Turkuun helpotti pitkän yhteisen historian lisäksi se, että fysioterapeutiksi valmistunut Östlund on löytänyt oman alan töitä.

– Pitihän päätöstä vähän miettiä, mutta kyllä se oikea ratkaisu melko helposti kuitenkin tuli. Olin saanut oman alan töitä Turusta ja sitä kautta jatko Tepsissä oli melko luontevaa. Nyt pystyn helposti yhdistämään työt ja jalkapallon.

Vaikka kaudella 2021 TPS ei onnistunut palaamaan takaisin Kansalliseen Liigaan, löytää Östlund kaudesta niin hyviä kuin huonoja asioita.

– Kokonaisuutena kausi oli positiivinen, vaikka tavoitteeseen ei päästykään. Kauden aikana tietysti tunteet heittelivät niin joukkueessa kuin henkilökohtaisestikin varsinkin silloin, kun oma peli ei kulkenut ja tuli pistemenetyksiä. Kausi oli kuitenkin nousujohteinen ja loppupuolella pelissä alkoi näkyä enemmän niitä asioita, joita olimme harjoitelleet.

Tavoitteet niin talven harjoittelujen kuin tulevan kauden osalta ovat Östlundille selkeitä.

– Talven aikana täytyy kiinnittää huomiota siihen, että pystymme parantamaan joukkueen peliä. Sitä kautta saamme tasaisempia suorituksia ja joukkueen taso on viime kautta parempi kun pelit alkavat. Henkilökohtaisella tasolla tavoitteeni on auttaa joukkuetta saavuttamaan yhteinen tavoitteemme, sekä saada ehjä ja tasainen kausi.

Lisää uutisia