Sadan vuoden tarinat – Turun Palloseuran juhlahistoriikki on nyt myynnissä

Turku tunnetaan linnasta, tuomiokirkosta, aurajoesta ja Turun Palloseurasta. Sadan vuoden historiansa aikana Tepsistä on tullut kaikkialla Suomessa ja kansainvälisestikin tunnettu kotikaupunkinsa symboli ja ikoni.

TPS on voittanut SM-mitaleja jalkapallossa, jääkiekossa, jääpallossa, käsipallossa, keilailussa ja salibandyssä. Sataan vuoteen mahtuu ikimuistoisia maaleja, monia hienoja pelaajia ja valmentajia sekä miljoonia tarinoita.

Sadan vuoden aikana Tepsin toiminnassa on ollut eri rooleissa mukana kymmeniätuhansia ihmisiä. Jääkiekossa ja jalkapallossa miesten edustusjoukkueiden toiminnasta on tullut yhtiömuotoista bisnestä, mutta koko seurayhteisön tärkein voimavara on edelleen satojen vapaaehtoisten rakkaudesta urheiluun joka päivä tekemä vapaaehtoistyö.

Markku Jokisipilän, Heikki Möttösen ja Jussi Leppäsyrjän kirjoittama TPS:n satavuotisjuhlahistoriikki Mustavalkoinen vuosisata – Turun Palloseura 1922–2022 kertoo ainutlaatuisen sadan vuoden mittaisen tarinan siitä, kuinka turkulaisen kaveriporukan harrastuskerho kasvoi yhdeksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä urheiluseuroista.

Kolme kirjainta, pallologo ja mustavalkoiset värit – TPS. Satavuotias legenda.

Historiikkia myydään TPS Jalkapallon kotiotteluissa, Turun alueen Prismoissa sekä Kansallisissa kirjakaupoissa. Kirjan hinta on 35 euroa. Kirjan myyntituotot menevät TPS:n ja sen juniorityön tukemiseen.


Turun Palloseuran satavuotisen historian juhlinta huipentuu TPS Jalkapallon osalta lauantaina 18.6. pelattavaan juhlaotteluun TPS – KPV. Älä jätä ainutlaatuista peliä välistä, vaan osta liput matsiin Tiketistä: https://www.tiketti.fi/fc-tps-kpv-veritas-stadion-turku-lippuja/81569?b=1&b=1

Lisää uutisia