Ruutu lähettää kaikki Jalkapallon Ykkösen ottelut suorana

Suomen Palloliitto ja Nelonen Media ovat solmineet yhteistyösopimuksen Jalkapallon Ykkösen otteluiden televisioinnista. Kaikki Miesten Ykkösen ottelut näkyvät alkavasta kaudesta lähtien Ruudussa suorina lähetyksinä. Kaikki ottelulähetykset on myös selostettuja. Otteluita kuvataan sekä muutaman kameran kevyttuotannoilla että suuremmilla monikameratuotannoilla ottelusta riippuen. 

Suomalaisen jalkapallon ystävien kannalta on myös selkeää, että Miesten Ykkönen, Veikkausliiga ja Kansallinen Liiga näkyvät jatkossa samalta kanavalta. 

– Miesten Ykkönen on yksi Suomen seuratuimmista sarjoista, ja näkyvyys Ruudussa tulee uskoaksemme kasvattamaan sarjan seuraamista entisestään. Seurat ovat ottaneet Ruutuun siirtymisen tyytyväisinä vastaan ja toki päätöskin tehtiin tiiviissä yhteistyössä seurojen kanssa. Myös yleisön näkökulmasta on kätevää, että kotimaisen jalkapallon pääsarjat löytyvät yhdestä paikasta, Suomen Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis kiittelee SPL:n omilla kotisivuilla. 

– Miesten Ykkönen on erinomainen vahvistus palloilutarjontamme ja sinetöi Ruudun kotimaisen sarjajalkapallon kodiksi. Ykkönen on nostanut kiinnostustaan kausi kaudelta ja tuo varmasti huikeita jännitysnäytelmiä myös tulevalla kaudella, Nelonen Median myyntijohtaja Jukka-Pekka Ylinen vielä vakuuttaa.


TPS-kausikortit kaudelle 2021 myy Tiketti: https://www.tiketti.fi/fc-tps-2021-kausikortti-veritas-stadion-turku-lippuja/73172

Lisää uutisia