RoPS-ennakko: TPS siipirikkoisena rovaniemeläisiä vastaan

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen analysoi VPS-ottelun pelaajakohtaiset statistiikat tarkalla syynillä läpi sunnuntain RoPS-ottelua varten. Laurikainen oli pääpiirteittäin tyytyväinen puolustuspään pelaamiseen, mutta hyökkäyssuuntaan on odotettavissa muutoksia.

Laurikaisen haastattelu ja Niklas Fribergin terveiset yleisölle tästä linkistä.

Jos et pääse jostain syystä paikan päälle, on matsi katsottavissa myös VeikkausTV:stä (www.veikkaus.fi). Jani Tuomala torjui muuten Tepsin maalissa viimeksi Rovaniemellä juuri RoPSia vastaan. Jatkaako Tuomala RoPS-perinteitään vai nähdäänkö tolppien välissä  kuitenkin Arnold Uschanoff? Tai mitä tekee Jukka Lehtovaara? http://tpstv.fi/tps-rops-nakyy-veikkaustvlla-mutta-kuka-onkaan-tepsin-maalissa/

TPS ei pääse otteluun ihan sillä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Varmuudella ottelusta sivussa ovat keskikenttäpelaaja Matej Hradecky sekä laituri Dennis Okaru. Viimesteilytreeneissä puolustaja Alex De John sai ikävän näköisen kolhun sääreensä ja pelaaminen on epävarmaa. Myös toinen TPS-puolustaja, Niklas Friberg, joutui jättämään treenit kesken flunssaoireiden takia. Sen sijaan Mikko Hyyrynen nähdään TPS:n kokoonpanossa RoPSia vastaan. 

TPS – RoPS sunnuntaina 31.8. klo 18.30. Liput ennakkoon edullisesti osoitteestahttp://fctickets.tps.fi/default.asp

Lisää uutisia