RoPS-ennakko: ”Pelaamme vähän kuin kausi olisi alkanut uudestaan”

Panokset sen kun kovenevat! TPS kohtaa kauden 2018 toiseksi viimeisessä kotiottelussaan RoPS:n ensi lauantaina. Joukkueiden kahdessa aikaisemmassa kohtaamisessa on ollut se erikoisuus, että kumpikaan joukkue ei ole onnistunut vielä tekemään maalia kumpaankaan päähän.

RoPS saapuu Turkuun niukka SJK-tappio niskassaan. TPS sen sijaan on pelannut nyt kolme tappiotonta ottelua peräkkäin, joka antaa takuulla itseluottamusta joukkueelle. FC Inter kaatui ensi paikalliskamppailussa 1-0, jonka jälkeen Maarianhaminasta tuli tasapelipiste. TPS johti sitäkin ottelua aivan loppuhetkille asti. Viime sunnuntain 2-5-vierasvoitto FC Lahdesta oli ehkäpä kauden parasta Palloseuraa.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen on saanut valita viime otteluiden kokoonpanonsa lähes täydestä ryhmästä. Pitkäaikaispotilas Tomas Hradecky puuttuu edelleen TPS:n vahvuudesta, mutta muuten ryhmä on hyvin koossa. Pelikiellon vuoksi lauantaina on poissa serbialaispuolustaja Željko Savić.

Päävalmentaja Laurikainen ja TPS:n keskikenttäpelaaja Niklas Blomqvist kertasivat vielä erinomaisen FC Lahti -ottelun parasta antia. TPS-leirissä katseet ovat kuitenkin jo RoPS-ottelussa ja Laurikainen sekä Blomqvist ennakoivat, millaisen taistelun turkulaiset tulevat Veritas Stadionilla lauantaina näkemään.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/rops-ennakko-pelaamme-vahan-kuin-kausi-olisi-alkanut-uudestaan/

TPS-RoPS lauantaina 6.10. Veritas Stadionilla klo 16.00 alkaen – tervetuloa!

Yksittäiset liput ennakkoon: https://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-rops-lippuja/217923

TPS-RoPS on myös Veikkauksen pitkävetokohteena.

Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2018. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan myös TPS-RoPS -ottelua osoitteessa: https://www.ruutu.fi/stream/3292007

Lisää uutisia