Robert Milsom haluaa pelata mahdollisimman paljon

TPS:n uusin vahvistus, Fulham-laina, Robert Milsom on ollut Suomen kamaralla torstaista lähtien. Suomi ja Turku eivät ole vielä ehtineet siis britille kauhean tutuiksi tulla.

– Kun tulin Suomeen, menin suoraan treeneihin ja nyt olen muutaman kerran harjoitellut joukkueen kanssa. Kaupunkia en ole vielä ehtinyt paljoakaan näkemään. Joukkuetoverit ovat kyllä kertoneet Turun olevan kiva kaupunki, selventää Milsom.

Tepsissä pelasi viime kaudella eräs toinen peluri Fulhamista. Loistokkaan kauden Suomessa pelannut Wayne Brown onkin hieman auttanut ja kertonut Milsomille juttuja Suomesta.

– Puhuin paljon Waynen kanssa jo silloin kun hän oli täällä vuosi sitten. Wayne todella nautti olostaan täällä ja toivottavasti myös minä pystyn pelaamaan täällä yhtä hienosti kuin hän.

Vaikka Milsom ei ole vielä joukkueen kanssa treenannut montaakaan kertaa, on britille selvää että TPS on kovatasoinen joukkue.

– Täällä on tosi hyviä pelaajia. Jo pelkistä treeneistä näkee että pelureilla on hyvä tekniikka. Toivottavasti sovin hyvin joukkueeseen ja löydämme yhteisen sävelen nopeasti.

TPS:n kausi alkaa siis maanantaina. Vastassa on toinen valkomustajoukkue, sillä Valkeakosken Haka isännöi TPS:ää Tehtaan kentällä 19.4. Milsom ei ole vielä varma, onko hän pelaavassa kokoonpanossa ja kenties jopa aloittavassa kokoonpanossa.

– Toivottavasti olisin avauksessa. Totta kai haluan pelata, haluan pelata niin paljon pelejä kuin on mahdollista. Senhän takia olen täällä. Uskon että saamme hyvän tuloksen ensimmäisestä pelistä, päättää Milsom.

Lisää uutisia