Ria Öling jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2016

TPS:n naisten edustusjoukkue on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen A-maajoukkuepelaaja Ria Ölingin kanssa. 21-vuotias Öling aloittaa nyt kolmannen kautensa TPS-paidassa. Vuoden 2014 parhaaksi liigapelaajaksi valittu vaasalaiskasvatti on edustanut liigatasolla myös PK-35:ttä, jossa hän voitti Suomen mestaruuden vuonna 2012. Öling on pelannut nyt yhteensä 72 Naisten liigaottelua ja viimeistellyt niissä peräti 37 maalia.

-Hyvillä mielin jatkan täällä Turussa, olen viihtynyt niin seurassa kuin kaupungissa. Joukkueena haluamme sijoittua tietysti paremmin liigassa ja tavoitella sarjan kärkijoukkueita. Itse haluan tehdä kaiken vielä entistä paremmin ja jatkaa myös pelaajana kehittymistä, 34 maalia TPS:lle kahden viime kauden aikana viimeistellyt Öling suunnittelee.

-Olemme tietysti erittäin tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että Ria halusi jatkaa liigauraansa TPS:ssä ja että se oli hänen ainoa vaihtoehtonsa täällä Suomessa. Hän on viihtynyt erinomaisesti joukkueessamme ja myös kaupungissa. Ria on kuitenkin vielä nuori pelaaja ja uskonkin, että hänestä kehittyy vieläkin parempi pelaaja. Pyrimme tietysti auttaamaan siinä Riaa kaikin keinoin, TPS:n päävalmentaja Sami Haltia lupaa.

Hyökkävänä keskikenttäpelaajana yleensä pelaava Öling nousi tämän vuoden alussa myös Suomen A-maajoukkueen vakiokalustoon.  Hän on pelannut nyt sitsemän A-maaottelua ja viimeistellyt niissä yhden maalin. Ensimmäisen maaottelumaalinsa hän teki syyskuussa Turussa 2015 EM-karsintaottelussa Montenegroa vastaan. Maali oli myös ottelun voittomaali. Öling oli voittamassa myös alle 19-vuotiaiden tyttöjen EM-pronssia Walesissa vuonna 2013.

Lisää uutisia