Respect Suomen Cupin arvonta ohjelmassa maanantaina

Kauden 2016 miesten Respect Suomen Cupin 5.kierros ja naisten Suomen Cupin 2.kierros arvotaan maanantaina 14.3. miesten A-maajoukkueen ja alle 21-vuotiaiden maajoukkueen tiedotustilaisuuden yhteydessä.

TPS eteni viidennelle kierrokselle voittamalla Pirkkahallissa Tampere Unitedin jatko-ottelun jälkeen 0-4-lukemin. Mukaan miesten cupiin tulevat tässä vaiheessa loput kuusi Veikkausliigan joukkuetta. Yhteensä viidennellä kierroksella on mukana 32 joukkuetta. Viidennellä kierroksella arvonnat suoritetaan koreittain ja myös kotietu arvotaan sillä poikkeuksella, että Veikkausliigajoukkue pelaa alempisarjalaista vastaan vieraissa.
 
Naisten cupissa mukana on puolestaan 16 joukkuetta ja arvonta suoritetaan yhdestä arvontakorista. TPS eteni jatkoon ensimmäiseltä kierrokselta voittamalla Helsingissä FC Kontun murskalukemin 0-7.
 
Arvonnan yhteydessä julkistetaan myös miesten A-maajoukkueen ja alle 21-vuotiaiden maajoukkueet tuleviin otteluihin. Tiedotustilaisuus alkaa kello 12.30 ja Respect Suomen Cupin arvonnat alkavat välittömästi maajoukkueosuuden jälkeen samassa tilassa.
 
Tiedotustilaisuutta ja arvontaa voi seurata Palloliiton Huuhkaja-TV:stä.

Miesten cupin 5. kierroksen arvontakorit:
 
Etelä-itä (20):
 
HJK
IFK Mariehamn
FC Lahti
HIFK
Ilves
FC Inter
TPS
JäPS
FC Honka Akatemia
JIPPO
JJK
MPS/Atletico Malmi
FC Lahti Akatemia
KäPa
FC Haka
FC Honka
FC Legirus Inter
voittaja FC KTP – PK-35 Vantaa
voittaja MP – KuPS
voittaja TPV – EIF

Lisää uutisia