Rekry: TPS Juniorijalkapallo hakee iltapäivätoiminnan ohjaajia

TPS Juniorijalkapallo ry toimii palveluntuottajana Turun kaupungin aamu- ja iltapäivätoiminnalle. Toimipisteitä meillä on Vähä-Heikkilän koululla, Yli-Maarian koulun Ypsilonissa sekä Paattisten koululla. Toimintaa järjestetään 1.– 2.-luokkalaisille lapsille koulun jälkeen noudattaen koulujen työ- ja loma-aikoja. Toiminta-aika on kello 11–17 välillä. Haemme nyt ohjaajia toimintakaudelle 2023–2024.

Iltapäivätoiminta koostuu yhdessäolemisesta, ulkoilusta, askartelusta, leikistä, liikunnasta ja läksyjenteosta. Iltapäivän aikana syödään myös välipala. Ohjaajilta odotamme oma-aloitteisuutta, reippautta, taitoa kohdata lapset omana itsenään, ryhmänhallintakykyä, joustavuutta sekä tiimityöskentelytaitoja. Työssä pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi sekä oppimaan myös uutta. Toivomme sinulla olevan soveltuva koulutus tai kokemusta lasten kanssa työskentelystä ja aitoa kiinnostusta lasten kanssa työskentelyyn.

Syksyllä 2023 meillä on tarve ohjaajille kaikissa toimipisteissä, voit vapaamuotoisessa hakemuksessasi ilmaista, mikä toimipiste sinua ensisijaisesti kiinnostaa. Tarjolla olevat työtunnit ovat 15 h/vko tai 20 h/vko.

Tehtävään valittavien henkilöiden on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Työsuhde on määräaikainen ja työsuhteen kesto on 8.8.–22.12.2023 (keväällä on mahdollista jatkaa työsuhdetta). Palkkaus Urheilujärjestöjen TES mukaisesti, kuukausipalkka.

Jätä hakemuksesi Duunitorin kautta 14.5.2023 mennessä: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/iltapaivatoiminnan-ohjaaja-sdsuu-16627623

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Vähä-Heikkilä:
Mari Järvinen
mari.jarvinen@tps.fi
044 7004077

Ypsilon ja Paattinen:
Mirel Riihimäki
mirel.riihimaki@tps.fi
044 7339810

Lisää uutisia