Rekry: TPS Jalkapallossa tarjolla työpaikka Tulevaisuuden tähdet -koordinaattorina

TPS on kaudella 2023 mukana Subway Kansallisen Liigan ja Palloliiton lanseeraamassa Tulevaisuuden tähdet -ohjelmassa. Ohjelman avulla tyttöpelaajia halutaan sitouttaa entistä vahvemmin seuroihin ja kotimaiseen huippujalkapalloon. Tulevaisuuden tähdet -ohjelma tuo lisää juniorijoukkueita Subway Kansallisen Liigan otteluihin, tarjoaa tyttöpelaajille ja heidän valmentajilleen näkymän liigatasolle saakka sekä luo tyttöpelaajille paikallisia roolimalleja ja esikuvia.

Haemme nyt seuraamme puolipäivästä koordinaattoria (työaika 20 h/vko). Koordinaattorina vastaat Tulevaisuuden tähdet -ohjelman toteutumisesta paikallisesti sekä TPS:n naisten edustusjoukkueen ja alueen tyttöjuniorijoukkueiden välisen yhteyden koordinoinnista.

Työtehtäviisi kuuluvat:

  • Mukaan tulevien joukkueiden yhteyshenkilönä toimiminen (aikataulut, oheisohjelmat/tapahtumat)
  • Aikataulutus ja organisointi (naisten edustusjoukkue & juniorijoukkueet)
  • Sosiaalisen median sisällöntuotanto
  • Raportoinnit sekä Palloliiton/koordinaattoriverkoston palaverit

Etsimällämme henkilöllä on hyvät sosiaaliset taidot ja organisointikyky sekä aktiivinen ote somen käyttöön. Työ on luonteeltaan arki – ja viikonloppupainotteista työtä, joten se sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. 

Työ on määräaikainen, alkaen 1.4.2023 ja päättyen 31.10.2023. Työ on palkallinen.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen janne.kytola@tps.fi viimeistään 12.3.2023.

Lisätietoja työtehtävästä antaa:

Janne Kytölä
toimitusjohtaja
FC TPS Turku Oy
janne.kytola@tps.fi
040 532 1040

Lisää uutisia