Rekry: TPS hakee yhteisöönsä juniorivalmentajia

Haluatko mukaan tekemään Turun perinteikkäämmän jalkapalloseuran tätä päivää ja tulevaisuutta?

Haemme TPS:n juniorijoukkueisiin ensi kaudelle uusia valmentajia, jotka tulevat toimimaan seuran palveluksessa oman toimen ohella. Laadukas valmennus on yksi keskeisimmistä valinnoistamme, minkä vuoksi haluamme entisestään vahvistaa valmentajayhteisöämme.

Mitä etsimme?

Etsimme valmentajia sekä tyttöjen että poikien joukkueisiimme – avoinna on sekä päävalmentajien paikkoja että apuvalmentajien tehtäviä eri ikävaiheissa. Eli olitpa sitten kokenut pitkän linjan tekijä, aloitteleva nuori valmentaja tai mitä tahansa siltä väliltä, meiltä löytyy hyvä toimintaympäristö juuri sinulle. Tärkeintä on halu olla osa TPS:n valmentajayhteisöä ja tehdä laadukasta pelaajakehitystyötä, halu kehittyä valmentajana ja viedä omalla panoksellasi yhdessä muiden valmentajiemme kanssa tepsiläistä futista eteenpäin.

Katsomme eduksesi, kun…

  • Itsesi kehittäminen entistä paremmaksi valmentajaksi on sinulle tärkeää
  • Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet hyvä tiimipelaaja
  • Olet jo kouluttautunut ja/tai olet valmis kouluttautumaan
  • Olet valmis sitoutumaan arvoihimme ja toimintatapaamme
  • Omaat kokemusta vastaavista valmennustehtävistä, joihin haet

Mitä saat?

Pääset työskentelemään jalkapalloammattilaisten kanssa perinteisessä jalkapalloseurassa, jolla on erinomainen kehityspotentiaali
Pääset työskentelemään erinomaisissa olosuhteissa, jotka LähiTapiola Areena ja kaupungin olosuhteet mahdollistavat
Pääset osallistumaan seuran kehitystyöhön
Saat mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä valmentajana

Valmennustehtävän lisätiedot

Valmennustehtävä on määräaikainen, alkaen 1.11.2023 tai sopimuksen mukaan – sopimuksen pituus sovitaan osana sopimusneuvotteluja
Kilpailukykyinen korvaus sovitaan osana sopimusneuvotteluja – liitäthän hakemukseen palkkapyyntösi. Teet työtäsi pääosin arkena, työn ollessa iltapainotteista. Lisäksi työ sisältää viikonloppuihin ajoittuvia töitä otteluiden ja turnausten myötä.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä mahdolliset kysymykset suoraan TPS:n valmennuspäällikkö Miro Varhelahdelle sähköpostilla osoitteeseen miro.varhelahti@tps.fi. Liitäthän hakemukseen myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Viimeinen päivä hakea tehtävään on 21.6.2023.

Lisätietoja saa myös puhelimitse Miro Varhelahdelta, puh. 044 544 9625.

TPS

Turun Palloseura on yksi Suomen tunnetuimmista ja perinteikkäimmistä jalkapalloseuroista. Edustusjoukkueemme pelaavat tällä hetkellä Kansallisessa Liigassa ja Miesten Ykkösessä. Juniorijalkapallon toiminnassa on mukana yli 800 pelaajaa, joiden joukossa myös useita juniorimaajoukkueiden pelaajia.

Päivittäisestä toiminnastamme vastaa vahvan ammattitaidon omaava päätoimisten työntekijöiden ryhmä ja yli 100 useita kertoja viikossa panoksensa antavaa vapaaehtoista seuratoimijaa valmentajina sekä muina joukkueiden toimihenkilöinä.

Lisää uutisia