Rekry: TPS hakee kovan luokan osaajaa lapsiurheiluvaiheen ikävaihevastaavan päätoimiseen tehtävään

Haluatko mukaan tekemään Turun perinteikkäimmän jalkapalloseuran tätä päivää ja tulevaisuutta? 

TPS hakee päätoimista valmentajaa ikävaihevastaavaksi lapsiurheiluvaiheeseen (U7–U9-ikäluokat). Etsimme tehtävään kehitysorientoitunutta, helposti lähestyttävää ja hyvät sosiaaliset taidot omaavaa tiimipelaajaa, joka on valmis sitoutumaan arvoihimme ja toimintatapaamme. Olet lasten valmennuksen osaaja ja omaat myös näyttöjä vastaavista tehtävistä. Sinulla on moderni ja innostunut työskentelytapa.

Tehtävä sisältää vastuun ikävaiheen toiminnan koordinoinnista ja kehittämisestä, sekä P7- ja T7-joukkueiden vastuuvalmentajan tehtävät. 

Nyt avautuva tehtävä on TPS:ltä erittäin merkittävä panostus, jolla haetaan isoa muutosta ja kehitysloikkaa sekä merkittävää pelaajamäärän kasvua. Laadukas valmennus on yksi keskeisimmistä valinnoistamme, minkä vuoksi haluamme entisestään vahvistaa valmentajayhteisöämme tämän uuden avaintehtävän myötä.  

Tehtävään valittava henkilö pääsee omalla työllään lunastamaan Turun Palloseuran huomattavaa kehityspotentiaalia ja viemään TPS:n urheilutoimintaa seuraavalle tasolle.  

Lisätiedot tehtävästä sekä varsinainen hakulomake löytyvät Recright-palvelusta.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi 1.10. mennessä. Haethan kuitenkin nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätiedot:

Miro Varhelahti
valmennuspäällikkö
miro.varhelahti@tps.fi
044 544 9625 (puhelimitse arkisin klo 10–12, ei keskiviikkoisin)

Lisää uutisia