Ravintola Mauno jatkaa TPS:n pääyhteistyökumppanina

Vuodenvaihde on jalkapalloseurassa sopimusuutisten osalta vilkasta aikaa. Pelaajasopimusten lisäksi TPS Jalkapallo on tehnyt tärkeitä sopimuksia yhteistyökumppaneidensa kanssa. Jo pitkään Tepsin kanssa yhteistä matkaa kulkenut Ravintola Mauno jatkaa yhtenä seuran pääyhteistyökumppaneista myös tulevalla kaudella.

– Vaikka urheilullisesti seuralla, ja yleisen taloustilanteen takia myös monilla yrityksillä, on ollut vaikeampaa viime vuosina, ovat meille tärkeät pääyhteistyökumppanit pysyneet rinnallamme ja tukeneet meitä. On hienoa jatkaa hyvin sujunutta yhteistyötä Ravintola Maunon kanssa, kommentoi FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Janne Kytölä.

– On ilo jatkaa TPS Jalkapallon pääyhteistyökumppanina. Olemme tosi mielellämme tukemassa paikallista urheilua. Pelaajat käyvät meillä syömässä joka päivä, ja on aina kiva moikata heitä ja vaihtaa kuulumisia, kertoo Ravintola Maunon ravintolatoimenjohtaja Mari Tuovinen.

TPS-pelaajien pelipaitojen selkämyksessä lukee isolla ”Mauno”. Tuovisen mukaan kekseliäs näkyvyyselementti on herättänyt yleisön kiinnostuksen seuran yhteistyökumppania kohtaan.

– Yhteistyö Tepsin kanssa on tuonut meille hyvin näkyvyyttä. Olen muutaman kerran kuullut pelissä katsojien ihmettelevän, että miksi kaikki Tepsin pelaajat ovat Maunoja. Pikkuhiljaa ihmiset oppivat yhdistämään nimen siihen, että Mauno on se Tepsin pelaajien lounaspaikka.

Kupittaan kolme Maunoa:

• Mauno BioCity
Tykistökatu 6, 20520 Turku
Lounas arkisin klo 10.30–13

• Mauno TriviumCity
Lemminkäisenkatu 32, 20520 Turku
Lounas arkisin klo 10.30–13

• Mauno ElectroCity
Tykistökatu 4, 20520 Turku
Lounas arkisin klo 11–13

Tsekkaa tästä Mauno-ravintoloiden lounaslista ja tule nauttimaan maittava lounas!

Lisää uutisia