Ravintola Bassista tuli TPS:n uusi pääyhteistyökumppani

Turun Aurajokirantaan elokuussa avattu Ravintola Bassi liittyy TPS jalkapallon pääyhteistyökumppaneiden joukkoon 2+2-vuotisella sopimuksella. TPS:n pääyhteistyökumppaneina jatkavat edelleen myös OP Turun Seutu, LähiTapiola Varsinais-Suomi sekä Silja Line.

Kala- ja äyriäisruokiin erikoistunut Ravintola Bassi sijaitsee Aurakadun ja Läntisen Rantakadun kulmassa, osoitteessa Läntinen Rantakatu 9. Ravintola Bassi on avoinna kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Arkisin Bassissa tarjolla on lounasta kello 11.00-14.00. Ravintolassa on yhteensä 200 asiakaspaikkaa. Ravintola Bassiin on rakennettu hissi, joten ravintolaan on myös esteetön pääsy.

Illalla Bassissa on tarjolla monipuolinen menu, josta löytyy kala-, äyriäis-, liha- ja kasvisruokia. Bassin ruokalistan tähti on upea äyriäisvati. Muita Bassin erikoisuuksia ovat muun muassa savustetut katkaravut, sinisimpukat, bouillabaisse-keitto ja puolikas hummeri lisukkein. Bassin keittiö ottaa tilauksia vastaan aina klo 22.30 asti.

Ravintola Bassin omat cocktailit on nimetty Turun katukuvaan vaikuttaneiden arkkitehtien mukaan. Oman juomansa ovat saaneet niin Carl Ludwig Engel kuin Turun vuosinaan kansainvälisen läpimurron tehnyt Alvar Aaltokin, unohtamatta Erik Bryggmania, Lars Sonckia ja Frithiof Strandellia. Bassin nimikko-cocktail kantaa tietysti Torinosta Tukholman kautta Turkuun muuttaneen ja täällä useita rakennuksia suunnitelleen Charles (Carlo) Francesco Bassin nimeä. Bassin omat cocktailit on suunnitellut pääbaarimestari Tanja Raunio.

Bassista löytyy myös kolme 10-20 hengen kabinettia, jotka sopivat loistavasti erilaisiin tilaisuuksiin, juhliin ja kokouksiin. Ravintolan kolmannesta kerroksesta löytyy Club Bassi, joka on avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 18-04. Club Bassista löytyy tanssilattia ja oma baari. Musiikista vastaa dj. Kolmoskerroksesta löytyy myös upea kattoterassi.

-Pitää uskaltaa haastaa itsensä. Vain sillä tavalla voi tehdä jotain ainutlaatuista. Ravintola Bassin avaaminen on monen asian lopputulos tekemällä paljon oikeita päätöksiä ja kulkemalla määrätietoisesti oikeaan suuntaan. Tämä on vaatinut monien ihmisten työpanoksen ja todella paljon osaamista, Bassin ravintoloitsijana toimivan Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili painottaa.

Ravintola Bassin ravintoloitsijana toimiva Manu Events on yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka toimii useassa pisteessä eri puolilla Turkua. Manu Eventsin tunnetuin brändi on Mauno, ja Kupittaalla sijaitsee kolme Mauno-ravintolaa. Mauno on myös Turun suurin kokouskeskus. Manu Eventsin toimipisteisiin kuuluvat myös kesäravintola Uittamo Paviljonki, Akatemiatalo, juhlasali sekä Vierailukeskus Joki. Yritys järjestää asiakkailleen noin tuhat tapahtumaa kuluvan vuoden aikana. Manu Eventsin liikevaihto on vuonna 2018 noin neljä miljoonaa euroa ja yritys työllistää kaikkiaan lähes 50 henkilöä.

Lisätietoja Ravintola Bassista: www.bassi.fi

Lisää uutisia