RAPORTTI: TPS U23:n nousuhaaveet kariutuivat Rauman illassa

TPS U23 kärsi perjantai-iltana Raumalla 0–2-tappion isäntäjoukkue Pallo-Iiroille Kolmosen yläloppusarjassa. Tappio oli TPS:lle loppusarjan ja koko kauden ensimmäinen pelikentällä hävitty ottelu. Samalla tulos kuitenkin merkitsi sitä, että TPS:n reservijoukkueen sarjataso on ensi kaudellakin Kolmonen. Sarjakärki FC Åland voitti lauantaina omassa ottelussaan VG-62:n ja on nyt kolme pistettä TPS:n edellä. Pallo-Iirot on toisena kahden pisteen päässä. FC Åland ja Pallo-Iirot kohtaavat kuitenkin päätöskierroksella toisensa, joten ainakin toinen joukkueista tulee väistämättä olemaan TPS:n edellä lopullisessa sarjataulukossa.

Raumalla Pallo-Iirot iski kertaalleen kummallakin puoliajalla. TPS:stäkin tuttu Jussi Aalto vei kotijoukkueen johtoon jo kahdeksannella peliminuutilla ja Mikko Jalkanen viimeisteli loppulukemat 68. minuutilla. Vielä kolmannella lisäaikaminuutilla TPS:n Ronias Yacoob ajettiin ulos toisella keltaisella kortilla.

TPS:n valmennusvastuun ottelussa kantanut John Allen oli tyytymätön näkemäänsä.

–Olen hyvin pettynyt lopputulokseen. Pallo-Iirot pelasi kovaa ja aggressiivisesti ja ansaitsi voittonsa. Me emme päässeet ensimmäisellä puoliajalla omalle tasollemme ja Aallon loistava maali yllätti meidät.

–Ottelussa oli kaksi hyvin erilaista puoliaikaa. Toinen puoliaika oli meiltä parempi ja pelasimme 2–0-maaliin saakka todella hyvin, mutta sitten päästimme turhan takaiskun. Kummallakin joukkueella oli varsin vähän maalipaikkoja, he pystyivät käyttämään omansa ja me emme olleet viimeisellä kolmanneksella yhtä hyviä kuin normaalisti.

–Pelaajat ovat pelanneet hienosti läpi kauden, mutta tämän illan suoritustasoomme olemme hyvin pettyneitä, Allen myönsi.

TPS kohtaa vielä Kolmosen yläloppusarjan päätöskierroksella Maskun kotikentällään. Ottelu pelataan Urheilupuiston Yläkentällä lauantaina 16.10. kello 16 alkaen.

Lisää uutisia