Rapa: Tintti oli loistava joukkuepelaaja

TPS:n riveissä kauden 2010 pelannut Jonatan Johansson ilmoitti keskiviikkona päättävänsä pitkän ja menestyksekkään jalkapallouransa. Johansson debytoi Veikkausliigassa kaudella 1995 TPS:n riveissä. Ympyrä siis sulkeutui, kun uran viimeinen kausi sujui myös TPS:n paidassa.

– Tintti oli juuri sitä mitä halusimme, kun hän meille tuli pelaamaan. Tiesimme mitä halusimme ja saimme juuri sitä. Hän on aivan loistava ja fantastinen pelaaja. Aivan loistava joukkuepelaaja, TPS-valmentaja Marko Rajamäki kehuu viime kauden suojattiaan.

– Hänellä on oikeanlaista kokemusta ja arvostus muiden pelaajien joukossa on todella suuri. Aina kun Tintti kertoi jotain, niin kaikki kuuntelivat. Hänellä on myös iso näkemys ympäri maailmaa ja erityisesti nuorille pelaajille joukkueelle hän oli tärkeä, Rajamäki lisää.

Viimeiseksi jääneellä kaudella Tintti oli isossa roolissa, kun TPS nappasi Veikkausliigassa pronssimitalit. Maaleja hän iski yhteensä yhdeksän.

– Hän teki meille isoja maaleja. Tintin mukaan oli hienoa pelata nimenomaan voittavassa joukkueessa. Viimeisen päälle hieno kaveri ja on todella mukavaa, että sain olla samassa joukkueessa hänen kanssaan, Rajamäki kiittelee.

– Tosi mukava oli valmentaa häntä. Iso kiitos Tintille ja oli todella hieno asia, että hän sai itse päättää milloin lopettaa. Hän olisi saanut tulla milloin vain meidän joukkueeseen ja nyt sai ura arvoisensa lopetuksen.

Lisää uutisia