Rapa jakoi kiitosta pelaajille

TPS ei lähtenyt Belgiaan Westerlon vieraana peruuttelemaan, vaan pelasi rohkeasti ja haastoi vastustajaansa. Rapa totta kai harmitteli putoamista, mutta oli erittäin ylpeä omiensa esityksestä.

Rajamäen mukaan Westerlo ei osannut odottaa TPS:n lähtevän otteluun aivan niin rohkeasti.

– Juttelin pelin jälkeen vastustajan valmentajalle ja hän myönsi, niin kuin muutkin, että yllättyi siitä kuinka rohkeasti tulimme tänne hallitsemaan palloa ja peliä. Tulimme pelaamaan tänne isolla kädellä ja pystyimme viemään ottelua, Rajamäki kiitteli.

– Olen kuitenkin erittäin pettynyt siitä, että putosimme, mutta se miten pelaajat kehittyivät ja kasvoivat näiden pelien aikana on hämmästyttävää. Jos pelaajat uskaltavat tuolla tavalla haastaa, niin se tietää jatkossa hyvää. Pelaajien itseluottamus oli aivan eri tasolla kuin Veikkausliigassa, Rajamäki kehui.

Vaikka TPS putosi jatkosta, niin Rajamäki uskoo europeleistä olevan etua myös kotoisassa liigassa.

– Olen erittäin pettynyt, että putosimme. Toivottavasti tuo itseluottamus ja uskallus pallollisena ovat sellaisia asioita joita pystymme ottamaan mukaan myös liigapeleihin. Jos täällä uskaltaa haastaa ja pelata noin, niin pelaajat tietävät ettei se ole osaamisesta kiinni, vaan uskalluksesta ja positiivisuudesta, Rajamäki mietti.

– Olen erittäin ylpeä pelaajista ja haluan kiittää heitä tästä upeasta taistelusta, Rapa päätti.

Lisää uutisia