Rajamäki johdattaa TPS:n taas arkeen tiistaina

TPS voitti lauantaina Suomen Cupin finaalissa ansaitusti HJK:n Helsingissä lukemin 0-2. Turussa juhlittiin TPS:n voittokannua 16 vuoden tauon jälkeen, mutta meno oli silti hillittyä ja sivistynyttä.

– Olimme tepsiläisten kanssa koolla lauantai-iltana. Mukana olivat tietysti pelaajat ja valmentajat sekä lisäksi toimiston väkeä, yleensäkin meidän taustavoimiamme ja yhteistyökumppaneita sekä junioripuolen ihmisiä puolisoineen. Myös kannattajamme liittyivät loppuillasta mukaan. Se oli kaiken kaikkiaan hieno yhteinen tapahtuma oman porukan kesken, Rajamäki hehkuttaa.

TPS palaa kuitenkin takaisin arkeen ja harjoituskentälle huomenna tiistaina. Rajamäen mukaan fokus pitää siirtää taas pelillisiin asioihin ja tähtäin on ensi sunnuntaissa.

– Pojat ovat pienet juhlansa ansainneet, mutta tiistaista lähtien huomio siirtyy sunnuntain Jaro-otteluun. Nyt ollaan nautiskeltu muutamasta vapaapäivästä, mutta huomisesta lähtien katseet ovat Pietarsaaren reissussa. Siellä meitä odottaa vahvassa nousukunnossa oleva ja loppuun asti mitaleista taisteleva Jaro, Rajamäki tietää.

HJK:n Suomen mestaruus lienee sinettiä vaille valmis asia, mutta stadilaisten takana kyttäävät muutaman pisteen sisään FC Honka, TPS, FF Jaro ja KuPS. Kaksi joukketta näistä neljästä jää nuolemaan näppejään ilman kilisevää.

– Veikkausliigakautta on jäljellä kolme kierrosta jäljellä, nyt kaikki katsovat sarjataulukkoa ja aika moni loppuratkaisu on vielä auki. Meillä on erittäin vaikea loppuohjelma, mutta silti tarvitsemme pisteitä niin Helsingistä kuin Pietarsaarestakin. Tavoitteena on pelata mitalista kauden päätösottelussa kotiyleisön edessä FC Lahtea vastaan, Rajamäki painottaa.

TPS sai cupin voiton myötä roppakaupalla lisäuskoa siihen, että kaudella 2010 on tehty paljon asioita oikein.

– Toivon, että nuorten poikien keskittyminen pitää, sillä meidän kaikkien pitää jaksaa vielä kuukausi. Koko joukkue on osoittanut, että se pystyy yhtenäisenä joukkueena voittamaan niin peräkkäisiä pelejä, kuin myös sen ratkaisevan viimeisen pelinkin. Totta kai se tuo itseluottamusta ja jatkuvuutta koko organisaation toimintaan, TPS-luotsi vielä muistuttaa.

Lisää uutisia