Rajamäki hehkutti akatemiakasvattien panosta

TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki myhäili tyytyväisenä maanantaiaamuna muistellessaan joukkojensa edellisiltaista suoritusta. VPS-TPS -ottelun avausjaksolla haettiin vielä vähän asetelmia, mutta toisella jaksolla Tepsi pisti tuulemaan ja latoi kolme maalia isäntäjoukkue VPS:n verkkoon.

– Toinen jakso oli meiltä selkeästi parempi joka suhteessa. Avausjaksolla molemmilla oli muutamia paikkoja, mutta kumpikaan ei siinä sateessa maaliteossa onnistunut. Avausmaalin merkitystä ei voi väheksyä koskaan ja loppua kohden meille avautui vaan lisää maalipaikkoja, kun VPS joutui ottamaan riskejä, Rajamäki kertaili.

TPS:n kaikki maalit menivät tällä kertaa nuorten omien akatemiakasvattien piikkiin, kun maaliverkkoja heiluttelivat niin Riskin veljekset kuin Juho Lähdekin. Lähteelle maali oli liigauran ensimmäinen ja Riskit ovat osuneet kumpainekin kolme kertaa tällä kaudella.

– Kaksi vuonna 1991 syntynyttä omaa akatemiakasvattia onnistui maalin teossa ja pari vuotta vanhempi Riku siihen päälle. Totta kai on hienoa, että seuran omat kasvatit onnistuvat ratkaisemaan tällaisia pelejä. Silti jokainen joukkue tarvitsee myös muualta tulleita pelaajia, Rajamäki muistutti.

Lisää uutisia