Rajamäen rykmenttiä kootaan maltilla

Viime kauden pronssimitalijoukkueen päävalmentaja Marko Rajamäki odottaa talvikautta mielenkiinnolla. Rapan mukaan joukkueen rakennus lähtee ensisijaisesti seuran omien nuorten kartoittamisesta.

– Sopimustilanteemme on se, että niillä joilla sopimus jatkuu viime vuodesta eteenpäin, on edelleen sopimukset.

Viime kaudella TPS:n riveissä pelasi isoissa rooleissa kokeneita pelaajia, kuten topparipariJarno Heinikangas ja Jaakko Nyberg. Kauden edetessä kuitenkin erityisesti joukkueen nuoret nousivat ryminällä ratkaisurooleihin. Muun muassa Riskin veljekset Riku ja Roope sekä keskikentän dynamo Toni Kolehmainen pelasivat upeat kaudet.

– Korostan, että katsomme ensisijaisesti mitä omassa seurassamme on tarjolla. Sen teimme jo viime vuonna ja sitä tehdään edelleen.

– Katsomme ensin omat pelaajamme ja ne ketkä meillä olivat viime kaudella. Sitten rupeamme katsomaan mitä muuta on tarjolla. Jos kotimaasta ei löydy, niin pitää katsoa jostain muualta, valaisee Rajamäki.

Turkulaisilla on kaudelle 2011 puolustettavanaan Veikkausliigamitali sekä Suomen Cupin mestaruus.

– Olen luottavaisin mielin, että saadaan ihan hyvä ryhmä kasaan. Seuran taustalla tehdään kovasti töitä, että tiedetään miten ensi kauteen lähdetään, päättää Rajamäki.

Lisää uutisia