Raimo ”Kili” Toivanen ja Heikki Mäki käyvät läpi TPS:n historiaa

Turun Palloseuran historiaan mahtuu jo yli 3000 ottelua. Juhlavuoden kunniaksi on hyvä muistella menneitä TPS TV:stä Raimo Toivasen ja Heikki Mäen seurassa! Katso haastattelut kokonaisuudessaan alempana olevista linkeistä.

TPS:n 95-vuotisjuhlaottelu TPS-KPV perjantaina 30.6. klo 19.22 Veritas Stadionilla! Ja koska yhdessä on aina mukavampaa, lippupaketti neljälle vain 30 euroa! Yksittäisliputkin ennakkoon edullisemmin: http://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-kpv-lippuja/194793

Luvassa kauden ennätysyleisö sekä ennen ottelua mm. pyroshow, saavuthan siis ajoissa paikalle. Portit aukeavat jo klo 18.00.

Raimo ”Kili” Toivanen muistelee Tepsin kultavuosia

Raimo ”Kili” Toivanen pelasi TPS:n edustusjoukkueessa vuosina 1963-76. Kilillä on tallella huikeita lehtileikekirjoja noilta TPS:n kultavuosilta, joita hän nyt esittelee. Hän kertoo tarkasti kauden 1968 tapahtumat, joloin Tepsillä oli kaikkien aikojen joukkue. Mielenkiintoista analyysiä on tiedossa myös vuoden 1975 mestarijoukkueesta.

-> https://tpstv.fi/raimo-kili-toivanen-muistelee-tepsin-kultavuosia/

Heikki Mäki esittelee TPS:n tarunhohtoiset Mustat kirjat

Miltä TPS:n Mustat kirjat sitten oikeasti näyttävät? Tiesitkö, että TPS pelasi ensimmäisen ottelunsa jo ennen seuran virallista perustamiskokousta? Miksi TPS perustettiin? Mikä joukkue oli varsinkin alkuvuosina vastustajana kummitellut TIFK? Miten TPS sijoittui ensimmäisenä kilpailukautenaan vuonna 1923? Missä TPS juhli ensimmäistä Suomen mestaruuttaan vuonna 1928? Mitä erikoista oli TPS:n Suomen mestaruudessa vuonna 1939? Mikä oli sotasarja ja mitä joukkueita siellä oli vastassa?

-> https://tpstv.fi/heikki-maki-esittelee-tpsn-tarunhohtoiset-mustat-kirjat/

Lisää uutisia