Puolustaja Rasmus Holma solmi uuden jatkosopimukseen TPS:n kanssa

Jalkapallon Ykkösessä kaudella 2019 pelaava TPS on solminut ensimmäiset uudet pelaajasopimukset kaudelle 2019. TPS:n tavoitteena on koota uuden päävalmentajansa Tommi Pikkaraisen johdolla niin laadukas joukkue, että se pystyy taistelemaan Veikkausliigaan noususta kaudella 2019.

TPS:n runkopelaajiin kaudesta 2015 lähtien kuulunut keskuspuolustaja Rasmus Holma jatkaa pelaajauraansa raitapaidoissa. 26-vuotias Holma ja TPS ovat solmineet kauden 2019 kattavan pelaajasopimuksen.

Holma aloitti TPS:n riveissä kaudella 2015 ja hän pelasi Jalkapallon Ykköstä seuransa paidassa kolmen kauden ajan. Hän pelasi Ykkösessä yhteensä 55 ottelua ja viimeisteli niissä neljä maalia. Kausi 2017 huipentui suoraan Veikkausliiganousuun. Holma pelasi kaudella 2018 TPS:n paidassa yhteensä 23 Veikkausliigaottelua sekä kaksi liigakarsintaottelua päälle.

– Rasse on luontainen päällikkö ja hän tuo koppiimme jämäkkyyttä. Me tarvitsemme johtajuutta, että saavutamme omat tavoitteemme. Tulen odottamaan häneltä myös vahvaa pallollista pelaamista, sillä tiedän, että hän pystyy myös siihen, päävalmentaja Tommi Pikkarainen kommentoi tuoretta sopimuspelaajaansa.

TPS:llä oli jo aiemmin voimassa olevat sopimukset keskikenttäpelaaja Jonni Peräahon ja hyökkääjä Sterling Yateken kanssa.

Rasmus Holman haastattelu TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/puolustaja-rasmus-holma-solmi-uuden-jatkosopimukseen-tpsn-kanssa/​

Kuvia median käyttöön


Lisää uutisia